IRC-Galleria

SylvanaVampire

SylvanaVampire

★Sylvana Vampire ¸.•*¨*•♫ Pitää~ ★ ♥ ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸tutustua tai näykkään.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PIILOLINSSIT Ohje....Torstai 24.11.2011 21:19

Ennen kun otat uudet linssit käyttöön, käy ostamassa optikkoliikkeestä piilarineste puhdistusta varten ja kotelo säilytystä varten. Säilytystarpeet maksavat muutaman euron. Aina kun otat linssit pois silmästä, laita ne PUHTAASEEN nesteeseen koteloon puhdistumaan seuraavaa käyttökertaa varten. LINSSIT PÄÄSSÄ EI SAA NUKKUA!
Linssi tulee välittömästi poistaa silmästä, jos linssi tuntuu epämukavalta. Syynä voi olla esim. roska. Linssi tulee puhdistaa huolellisesti ja kokeilla uudestaan. Missään tapauksessa ei linssiä saa käyttää, jos silmään sattuu !
Linssiä ei saa käyttää yli kahdeksaa tuntia päivässä. Linssi on henkilökohtainen, sitä ei saa lainata. Myymämme linssit ovat kosmeettisia, ei vahvuuksilla olevia ja kooltaan standardeja (B.C 8.8mm ja DIA. 14.0mm.
On hyvä tarkistuttaa silmät ensin optikolla, tietääksesi, sopiiko sinulle pehmeät linssit.Esim. jos sinulla on kuivat silmät tai silmäsi koko/kaarevuus ei ole standardi.
Emme suosittele nuorille, alle 15 vuotta, piilareiden käyttöä.
Lisä kysymyksissä kannattaa kääntyä optikon puoleen.
Ennen linssin silmäänlaittoa on tarkistettava että se on oikein päin. Pese kädet huolellisesti ennen tätä! Aseta linssi etusormen päähän ja purista reunoja varovasti vastakkain. Jos linssi muodostaa kaarevan kupin eivätkä reunat pyri kääntymään ulospäin, on linssi valmis silmäänlaitettavaksi.
Pidä toisen käden keskisormella yläluomea ylhäällä ja piilarikäden keskisormella alaluomea alhaalla asettaessasi linssiä silmään. Kun tunnet linssin olevan silmässä, päästä ensin alaluomesta irti ja sitten hitaasti yläluomi irti. Voit hieroa sormella varovasti luomea silmän ollessa kiinni varmistaaksesi linssin paikoilleenmenon.
Kun otat linssin pois silmästä, pidä toisen käden keskisormella yläluomea ylhäällä ja toisen käden peukalolla ja etusormella linssi pois silmästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.