IRC-Galleria

Syntaxerrori

Syntaxerrori

- pohdiskelija

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.03.2009 23:15

Väärässä paikassa väärään aikaan... Varmaan tuttua kaikille, tai sitten jos ajatellaan itsekeskeisesti, muut tekevät vääriä asioita väärään aikaan, väärässä paikassa.

Silloin kun meilläkin vielä lankapuhelin toimi (perhanan kallista oli), ei ollut mitenkään ihme, että puhelin soi juuri silloin kun menit vessaan (onneksi minun ei yleensä tarvinnut vastata siihen). Tässä yksikin ilta ovikello soi juuri kun olin kerennyt vessaan istahtamaan, lievästi sanottuna ärsytti. Siellä oli joku yhteisvastuukeräys tyyppi, joka oli juuri lähdössä kun minä pääsin ovelle saakka. Ei siinä, ihan ok asialla, mutta ei parempaa aikaa olisi voinut valita? Olin just yksin kotona, vaikka mistäpä hän sitä pystyi tietämään.
Noh selvisin siitä sillä, kun se kysyi että onko vanhempia kotona ja minähän vastasin totuudenmukaisesti; Ei oo.

Toinen perusjuttu (miltein sääntö ilmain poikkeusta) on se, että kun olet kylvyssä tai suihkussa, niin soi joko puhelin tai ovikello, varsinkin jos satut olemaan yksin kotona. Noh, minulla ei tätä ole tapahtunut kovin usein, sillä meillä ei ole ammetta ja suihkussa käyn yleensä vain saunan yhteydessä ja silloin en pääsääntöisesti ole yksin kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.