IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 13. luukku.Maanantai 13.12.2010 22:15



Ainut kysymys, mikä minulle esitettiin, tuli eräältä ahkeralta Tekkoblogin lukijalta:

"Susta (ja nipukasta) on sellanen kuva missä oot mustassa paidassa ja ketju kaulassa. mitä se oikeen tarkotti? eks sä ollu viel sillon yhtään hobbari? ja millasta musiikkia sellasissa vaatteissa kuunneltiin? vai olit sä vaan kaappi-hoppari?"

Kyseinen kuvahan on siis tässä:
Kyseinen kuvahan on siis yläasteajoilta, kaiketi vuodelta 2005. Ja siis mullahan oli se ketju (btw: Kyseinen ketju oli mulla pari kertaa koulussakin mukana ja meidän Vancouver hopeamitalisti Peetu Piirosen pikkuveli, Petja, käski mua ottaa sen pois, koska se näytti sen mielestä tyhmältä. Tulin samaan tulokseen itsekin myöhemmin.) nimenomaan säilyttääkseni sen mahtavan hoppari-egoni. Housut ei ollu sillon vielä niin bägit mitä ne on nyt, mutta kyllä useimmiten musiikki oli aina rappia, mm. Skandaalia.

Se oli niitä aikoja kun pukeutuminen ei ollu mulle mitenkään iso juttu. Heitin päälleni kaiken mitä mistään ikinä sain. Ja kai sen huomaakin? Ensinnäkään nykyään en käytä enään minkäänlaisia kuviollisia paitoja, koska en yksinkertaisesti vaan pidä semmosista.

Mutta siis, lyhyesti ja ytimekkäästi: En ollut kaappihoppari, kyllä se tyylisuuntaa välittyy katsojalle tuossa massiivisessa ketjussa. Mustat hupparit on arkipäivää, ei aina tarvii olla HEVIHEVI-mies kun kulkee mustassa hupparissa. Vaatteet ehkä oli ihonmyötäiset tai jotain, koska vaatteet sillon osti yleensä äiti, enkä ite päässyt asiaan hirveesti vaikuttamaan. Piti ostaa mitä halvalla sai.

JA LISÄÄ KYSYMYKSIÄ HUOMISELLE PÄIVÄLLE! KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.