IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

HehaSunnuntai 09.01.2011 22:22

Hei te kaikki. Kaikki ketä siellä nyt on paikalla. Paikallaan istuu näytön edessä. Edessä on tulevaisuus. Tulevaisuus näyttää valoisalta. Valoisalta, hah, huijasin vaan.

Mitähän toikin nyt oli tarkoittavinaan? Annoin vaan itselleni vallan ja kirjoitin taas mitä sattui. Ei saisi antaa päälleen valtaa, vaan pitäisi aina kirjoittaa sitä mitä joku muu ajattelee. Eipäs kun hei, eihän se nyt käy taas alkuunkaan.

Tää on taas näitä iltoja kun mun sormet syyhyää ja tahtoo kirjoittaa ja kirjoittaa. Mitä kirjoituksesta silloin tulee? Ei ainakaan mitään kovin järkevää luettavaa. Mutta onhan nämä loppupeleissä ihan kiva jakaa kaikki - vaikka ei näitä kukaan lue. Miksi se pitää aina kirjoittaa? "Ei näitä kukaan lue, ängs, viils ja itqparqvinq." Osaapa ihminen olla kertakaikkisen typerä.

Tiedättekö muuten miten hajottavaa on kuunnella Kyllä isä osaa -dvd:n valikossa pyörivää raitaa? On muuten tosi hajottavaa, sen voin sanoa. Oon tässä nyt vissiin tunnin ajan kuunnellu tota pienonpimputusta ja se käy kerta kerralta vaan ärsyttävämmäksi. Argh! "Nyt se loppu.. EIIH! Alko alusta.." Miksi ihminen, tässä tapauksessa hyvin laiska ihminen, ei voi jaksaa sammuttaa dvd-soitinta jos musiikki hajottaa pääkopan miljooniin palasiin?

Sen verran kerron vielä tälle suurelle yleisölleni, että huomenna minä - KYLLÄ! MINÄ ITSE! - siivoan keittiön putipuhtaaksi. Se ei ollut lupaus, se oli vain.. Alustavaa puhetta. Ja alustava puhe.. Se ei koskaan toimi niinkuin sen pitäisi. Sillon kun puhutaan alustavasti vaikka keittiön siivoamisesta, niin silloin pitäisi päästä johonkin päätökseenkin.. Mutta minä en ikinä! En ikinä saa keittiötä puhtaaksi jos vaan puhun. Tai jos puhun astioille, että tiskautukaa nyt kiltisti, niin toimiiko se? En usko.

Tähän loppuun en voi sanoa muuta kuin, että.. Että.. Pah, en sano mitään. Moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.