IRC-Galleria

Tiibertti

Tiibertti

Testailee vaan tätä nööh-nööh tilavuutta, mikäli joskus (ikinä) keksin tänne mitään kirjoitettavaa kuten tätä yltä-pitkäÃ...

Menieerikon päiväkirjaTorstai 07.01.2010 03:48

Viimeisestä merkinnästä on ollut aikaa. Kun vielä ajattelee, että huimauksista on ollut jo vähän yli vuoden, sitä rupeaa ennakoimaan pelkoa.

Huomasin uudenvuoden maisemissa, että - sisäisesti ja ulkoisesti - fyysisesti - mieleni on kokoajan valveilla ja varautunut pienenkin samankaltaisuuteen. Yksikin pieni tärinä saa ahdistamaan.

Uudenvuoden juhla meni loistavasti ja pelätty kohtaus ei kuitenkaan ilmentynyt. Jos välillä yöllä on on ollut vaihtelevia asentohuimauksia ja jatkuvia väreilyjä luissa.

Minulle on puhuttu kuitenkin stressistä ja nukkumattomuudesta, sekä niiden vaikutuksista. Mikäli omat kokemukset liittyvät yhtään tähän, niin enintään korvien humina on muuttunut juuri niiden päivien kohdalla kun nukun vähän. Vaikuttava tinnitus tekee laiskaksi ja ottaa kaiken rauhan pois. Sellainen ei anna miettiä, mutta onneksi sen saa pois käymällä suihkussa heti jälkeen. En tiedä teknisesti miten, mutta se auttaa ja muuttaa taajuutta.

Suihkun jälkeen kuulonymmärtäminen jää vaikeammaksi, kuin kaikki olisi hankalampaa kuulla. Kenties kylmyys jotenkin vaikuttaa korvan tehokkuuteen tai olen yleensä silloin väsyneenä.

Niin, toinen iso ns. oire, mikä seuraa minua on väsymys. Mitä väsyneempi olen, sitä vaikeampaa minun on ymmärtää puhetta. Välillä kuunteleminen on raskasta ja oksettavaa. Musiikin tarkka kuunteleminen vie kaikki voimat hetkessä, jolloin hyvin usein haluan käydä hetkeksi ulos heilumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.