IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

VitutusgallupMaanantai 15.11.2010 02:57

Tämä on Vitutus-gallup.
Jokaisessa asiassa vituttaa joku.
Edes jokin pieni asia
Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota!

Mikä sinua vituttaa:
1. Talvessa - On kylmää ja märkää ja vaikka mulla ois kolmet villasukat päällekkäin ja hanskat kädessä sisälläkin niin aina on vilu. Paska sää ajaa autolla, lumen narskuna jalkojen alla ärsyttää ja sillon taas kun ei oo lunta, sataa joko vettä tai räntää.
2. Kesässä - On melkein aina liian kuuma, aurinko porottaa niin en voi mennä ulos ilman vahvaa aurinkorasvaa edes 5 minuutiks kun jo nahka kärventyy, plus saan auringosta ihottuman rasvankin kanssa.
3. Paikkakunnassasi - Kaikki tietää kaikki ja juorut liikkuu ääntä nopeammin. Käypäs edes viinakaupassa kerran keskellä viikkoa niin johan naapurit puhuu juopottelustas. Yöelämä rajoittuu ainoan ravintolan kantapulsujen kokoontumiseen ja 15-vuotiaisiin mopopoikiin ja -tyttöihin mitkä ryyppää torilla.
4. Naamakirjassa - Kummin kaiman serkun veljen tädin tyttären sedät yrittää lisätä sut kaveriksi ihan vaan saadakseen stalkata sun kaikki tekemiset.
5. Kännykässäsi - Akku aina lopussa vaikka ois just ladannut sen, ja jostain jännästä syystä sillä ei pysty lähettämään kuvatiedostoja, plus muistikortti ei oo ikinä toiminut.
6. Koulussa/Töissä - Koko ajan niin hemmetisti tehtävää koulus, miljoona tenttii, esseetä ym. väännettävänä ja sit pitäs opinnäytetyötäkin jo alkaa väsätä. Sekoaa. Ja työtä ei saa oikein mistään kun ei oo suhteita mihinkään suuntaan ja sen verran nirso olen että kassalle en mene vaikka sinne varmana pääsiskin.
7. Huoneessasi - Kaikki näyttää aina räjähtäneeltä vaikka ois siivonnut juuri.
8. Kavereissasi - Eri asiat ärsyttää toisinaan, eihän kukaan ole täydellinen. Erityisesti ehkä ärsyttää sellaset asiat kavereissa mitkä ärsyttää mua itsessänikin.
9. Radiossa - Samat biisit soi koko ajan. Ja kun ne biisit ei ole edes hyviä. Siksi en radiota kuuntelekaan.
10. Televisiossa - No kun ei ikinä tule mitään katsottavaa ja sillon kun tulee niin en muista katsoa.
11. Syntymäpäivässäsi - Keskellä kuuminta kesää. >_>
12. Vastakkaisessa sukupuolessa - Melkein kaikki. Ei tosin kaikissa miehissä, mutta useissa.
13. Musiikkikappaleissa - Jotkut nyt vaan on niin sontaa että tekeminen pitäs lailla kieltää, ja yleensä ne sontabiisit on just niitä mitkä jää soimaan päiväkausiksi päähän.
14. Korttipeleissä - Se etten osaa yhtäkään ja jotkut ihmiset ei usko etten jumalauta halua oppiakaan.
15. Kirjoissa - Jotkut on niin perseestä, että tekee mieli hakata päätä seinään mieluummn kuin lukea niitä. Etenkin nää kaikki vampyyrikirjat, mitä Twilightin myötä alko putkahtelemaan esiin joka tuutista. Ne myy vaan aiheen vuoksi, ei siksi että oikeesti olis hyviä. Ja kyllä, oon itse lukenut kokeeksi niitä, eli tiedän oikeasti mistä puhun.
16. Vaatekaupoissa - Liian kallista tai sit vaatteet on karseita rättejä. Plus edes sillon kun olin n. 15 kiloo laihempi en meinannut löytää päälle sopivia vaatteita kun kaikki suunnitellaan lantiottomille luukasoille. Kiitos siitäkin.
17. Naapurissasi - Mun naapurit on kaikki omalla tavallaan enempi tai vähempi ärsyttävii mut etenkin yks kateellinen ja utelias kyylä joka vihaa kissoja pitäs vetää hirteen munista.
18. Yössä - Kun ei ikinä saa sillon nukuttua.
19. Farkuissasi - Yhdet on liian kireet, yhdet liian löysät ja yhdet ihan kulahtaneet ja kamalat.
20. Juorulehdissä - Ei uskalla uskoo mitään mitä niistä lukee kun n. 90% ainakin on keksittyy.
21. Sudokuissa ja sanaristikoissa - Jos ei keskity kunnolla niin persiilleen menee.
22. Conan O'Brienissä - Kaikki vitsit ei vaan ole hauskoja - joskus melkein hävettää.
23. Aamussa - Se kun pitää herätä eikä saa nukkua puoleenpäivään.
24. Elukoissa - No vaikka se että ainakin meen kissat koko ajan kerjäämässä pöydän vieres ruokaa ja se ärsyttää. Ja sit semmoset koirat saa mut raivon valtaan mitkä haukkuu koko ajan vaikkei edes ole syytä siihen.
25. Kirkossa - Se, että on pakko uskoa johonkin suurempaan voimaan, en vaan käsitä miks pitäisi? Ja vaikka kirkko tekee paljon hyviäkin asioita oikeesti, niin jotkut ihmiset sen sisällä on läpimätiä ja etsii Raamatustakin vaan ne kohdat joilla tuomita toisia vaikka se ei ole todellakaan se idea.
26. Elokuvissa - Lopputekstien jälkeen tulevat yllätysloput joita et ikinä tajua katsoa. Liian pitkät alkutekstit. Scheisse musiikki. Yksi ärsyttävä/huono näyttelijä joka pilaa koko katselunautinnon. Ja se jos ei ole juonta nimeksikään ja se on koitettu korjata erikoistehosteilla.
27. Autoissa - Vanhemmissa autoissa on aina jotain vikaa ja uudet on niin kalliita ettei normaalilla ihmisellä ole varaa, ja bensakin tappaa hinnallaan...
28. Vanhemmissasi - Ne on niin vanhanaikasia ja ennakkoluulosia joissain asioissa.
29. Kengissä - Etten ikinä meinaa löytää mun isoihin jalkoihini sopivia. Ja kaikki kengät sattuu mun jalkoihin kun tarpeeks kävelee, sekä korkokengät että lättäkengät.
30. Ulkonäössäsi - Että yhtenä hetkenä näytän mielestäni ihan hyvältä ja seuraavana hetkenä kun katson peiliin niin muistutankin jo suohirviötä. XD
31. Ruotsissa - Kuulostaa rumalta ja on täysin hyödytön kieli Ruotsin ulkopuolella. Ei järjen hiventäkään pakkotuputtaa sitä kouluissa kun n. 1/5 sitä ehkä viitsii opiskella edes jokseenkin tosissaan.
32. Joulussa - Kaupallisuus, ärsyttävät joulurenkutukset joita joutuu kuunteleen yli kk putkeen ja hirvee stressi kaikesta viikkoja etukäteen, kunnes yks päivä ja sit se turhuus onkin jo ohi.
33. Horoskooppimerkeissä - No lehtien horoskoopithan melkein pitävätkin paikkansa... >_>
34. Uimahalleissa - Kloorin haju iljettää ja ties mitä oksettavaa siellä vedessä lilluu.
35. Kameroissa - Kun en ikinä melkein onnistu kuvissa.
36. Räppäreissä - Kuka tahansa voi sanoa olevansa räppäri vaikka ei osaa yhtään mitään kun siinä ei periaatteessa tarvi kun puhua.
37. Euroviisuissa - Musiikilla itsellään harvoin merkitystä voiton kannalta, naapurimaat vaan nuoleskelee toisaan hyvillä pisteillä.
38. Vanhuksissa - Etuilee jonoissa, on töykeitä, ja vaatii kunnioitusta nuoremmiltaan, eikä tajua sitä että kyllä se kunnioitus tarvii ainakin mun kohdalla ansaita.
39. Lapsissa - Mulla ei oo niistä mitään positiivista sanottavaa, joten en luettele kaikkia vikoja mitä niissä näen.
40. Sinussa itsessäsi - Saamattomuus, laiskuus, itsekurin puute.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.