IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

day 26| joku jota ihailetSunnuntai 31.07.2011 22:33

Jouduin miettimään tätä jonkin aikaa. Ihailen nimittäin aika monenlaisia ihmisiä. Hyviä näyttelijöitä, muusikoita, koomikoita ja ihan "tavallisia" ihmisiä, jotka vain on jollain tapaa ihailemisen arvoisia joko luonteenpiirteiltään tai muilta ominaisuuksiltaan.

The-Bloggess-580x295.jpg

Lopulta päädyin kuitenkin tähän ihmiseen. Jenny Lawson on amerikkalainen perheellinen nainen, joka kirjoittaa elämästään blogia humoristiseen sävyyn nimellä The Bloggess. En ole ikinä päässyt oikein kiinni blogien lukemiseen (mitä nyt täällä Galleriassa käyn päivittäin läpi suosituimmat), mutta tämän ihmisen blogimerkinnät saa mut poikkeuksetta tyrskähtelemään naurusta. Se sairauden määrä on lähes liikaa.

ad5.jpg

Luen samalta ihmiseltä myös tätä toista blogia, missä käsitellään pelkästään seksiä, sitäkin erittäin humoristisesti ja vähemmän vakavasti, kuten näkyy kuvastakin. Repeilyn aihetta riittää siis siihenkin liittyen.

Ja tosiaan, syy siihen, että valitsin tämän tyypin tämänpäiväiseen merkintään on se, että kuinka hienoa olisi, jos itsekin voisin joskus saada rahaa siitä, että kirjoitan hulluuksia blogiin ja nauratan ihmisiä? Koska kuten kaikki mua vähänkään tuntevat tietää, rakastan kirjoittamista. Ja on siinäkin omat puolensa, että saa ihmiset nauramaan. :D

Niin ja aivan. Jos ketään yhtään kiinnostaa, niin näitä blogeja voi lukea
ja


day 27| ensimmäinen kuva googlesta sukunimestäsi
day 28| toive ammattisi
day 29| huonoin näkemäsi elokuva

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.