IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

[en jaksa keksiä hienoa otsikkoa]Maanantai 10.10.2011 01:10

fangirlpost_thud.gif

Eli fangirl-postaus edessä, ja pahoittelen sitä kovasti, mutta minkäs teet kun harrastukseni on mitä on. :P

Obsessoituani tässä muutamat viime kuukaudet From Eroica with Love-mangasta, päädyin lopulta vaihtelun vuoksi selailemaan taas myös toisen suosikkimangani sivuja.

Ja rakastuin jälleen uudestaan. Tämä on nyt ehkä noin viides tai kuudes kerta kun uudelleenrakastun kyseiseen sarjaan, mutta niin se vain on.

Pet Shop of Horrors = ♥.

Nimestään huolimatta ei ole oikeastaan mun mielestäni kyllä niinkään kauhua (ekan volumen jälkeen ainakaan) vaan pikemminkin psykologista mysteerimangaa johon on sekoitettu draamaa ja toimintaa. Ja koska musta on kyse, tietenkin huumorilla höystettynä. :D

Repesin esimerkiksi tänään täysin osuessani vol. 6:ssa kutakuinkin tällaisen lauseen kohdalle (jonka olin jo täysin unohtanut edellisen lukukerran jäljiltä): "And then we come and find our son living like an animal in a pet shop at Chinatown, run by a man who looks like the bride of fricking Frankenstein!!!"

8DDDD
CountD21.jpg

Näyttäköön vaan Frankensteinin morsiamelta, mutta Count D kicks ass. >:D

Sitten kun vaan vielä jaksasin tilata ne neljä volumea mitä multa tota sarjaa puuttuu niin olisin onnellinen. Mutta kun 12 €/kpl plus postimaksut on vaan vähän... eh. :/

Edit: HAHAHAAHAHAAHAAHAHAHHHH tämä:

DefiningDreams-1.jpg

Toi äijä kuvassa on siis Malice Mizer-aikojen Klaha. Melkein kuolin, niin että kiitos tästä. XD Yhdennäköisyys on huomattava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.