IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 5Maanantai 17.10.2011 17:04

5. If you have ever had a character try to push their way into a fic, whether your "muse" or not, what did you do about it?

No kuten juuri eilen mainitsin, Luna, toinen HP-"muusani", on tehnytkin ficissä vierailun ihan vain hetken mielijohteesta, samaten olen tehnyt myös parissa aloittamassani Snarry-ficissä Remuksen suhteen, eli kirjoittanut sen mukaan ihan vain siksi, että mun oli pakko. Onpa mun ollut myös yhdessä ficissä pakko vääristellä canonia sen verran, että Sirius ei kuollutkaan vitoskirjassa, jotta sain sen heittämään vähän kapuloita rattaisiin Kalkarokselle.

Mutta jos jätetään HP sikseen, niin ehkä kaikkein sairainta oli, kun kirjoitin ihanaa The Little Gay Ranch in the Prairie-crack!ficciäni. Väsäsin sen valmiiksi asti noin puolessa tunnissa, mutta sitten mulle tuli pakollinen tarve muokata sitä, tavallaan. Koska itse tarinaa en muokannut, mutta lisäsin siihen hahmojen alkuesittelyt, tiedättehän, vähän kuten jossain tv-sarjoissa ja leffoissa on alussa tai lopussa sellaiset.

Ja näin siis Sean Connery, jota ei itse ficissä edes mainita sanallakaan, pääsi kuitenkin mukaan tähän "mestariteokseen". Ohessa alkuesittely kuten se Conneryn kohdalla mun ficin alussa menee:

AND AS A VISITING STAR
Sean-Connery_0.jpg
Sean Connery as The Priest who marries the couple at the end

Eli siis kuten tästä näkyy, jos joku hahmo väkisin haluaa tulla kirjoitetuksi mukaan ficciin, mä en yleensä pahemmin vastustele vaan yksinkertaisesti teen sen. Vaikka niin ei ehkä olisi ollut alunperin aikomus. XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.