IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 23Perjantai 11.11.2011 13:56

23. When you post, where do you post to? Just your journal? Just an archive? Your own personal site?

Nykyisin postaan vain ja ainoastaan mun Livejournaliin.
Aikanani postasin AdultFanFictioniin, mutta se sivusto on vaan jotensakin liian sekava mun makuun, sen ficcien yleinen taso on aika surkea (on siellä loistaviakin ficcejä, mutta menee ikä ja terveys kaivaa ne sieltä paskan seasta koska sivulla on huono navigaatio ja search-systeemi) ja siellä ei saa ihmisiltä kommentteja vaikka polvillaan anelisi niitä sekä ennen että jälkeen varsinaisen ficin. Eli siis kyllästyin ja lakkasin päivittämästä sinne mitään. En pahemmin käytä enää edes ficcien lukemiseen kyllä koko sivustoa muutenkaan, ainoastaan jos on fandom mistä on vaikea löytää ficcejä LJ:n kautta, saatan sitten tarkastaa AFF:nkin.

adultfanfiction.jpg
Tämä on paha paikka.

Mutta jatkaakseni kirjoittamiseen liittyen, niin nykysellään osa mun ficeistä on kyllä jo niin kyseenalaisia, että en niitä missään muualla kehtaisi julkaistakaan kuin vain ja ainoastaan kavereille avoimessa Journalissani. Tosin, koskapa fanitan paljon myös sellaisia fandomeita, jotka on suht harvinaisia, olen päättänyt, että jos niihin liittyen joskus saan aikaan jotain julkaisemisen arvoista kirjoitetuksi, postaan ne kyllä ihan niihin yhteisöihin muiden fanien luettavaksi enkä panttaa itseäni ja paria kaveria varten vaan.

livejournal-logo1.jpg
Täällä sen sijaan viihdyn.

Oma sivukin voisi tietysti olla kiva (ainakin sitten kun valmista materiaalia olisi kertynyt vähän enemmän), mutta en mä sellaista ikinä jaksaisi/osaisi vääntää, joten pyh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.