IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 25Keskiviikko 16.11.2011 00:28

25. Music – Do you listen to music while you write? Do you make playlists to get into a certain "mood" to write your fic? Do you need noise in general? Or do you need it completely quiet?

Mä en kauheasti kuuntele musiikkia samalla kun kirjoitan, koska useimmiten kun mä kirjoitan, tarvitsen ihan täydellisen rauhan siihen. Nuorempana kirjoitin kyllä paljonkin musiikin soidessa taustalla ja tuodessa tunnelmaa, mutta ehkä se on niin, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaikeampaa mun on keskittyä moneen asiaan samaan aikaan. -.-"

Tosin joskus kyllä koulussa tylsillä tunneilla ficcejä väsätessä se opettajan tasainen jaaritteleva ääni siellä taustalla on ollut hyvinkin "inspiroiva" juttu eikä ole mitenkään häirinnyt mua...

Niin ja vaikka en ehkä juuri kirjoittaessani kuuntelekaan musiikkia, niin musiikki kyllä vaikuttaa mun kirjotuksiini jonkun verran, sillä musiikki kyllä herättää mussa inspiraatiota. Joskus ihan puskista voi tulla esimerkiksi joku kappale, mistä tiedän heti että hei, tätä ideaa voisin käyttää siinä ja siinä ficissä ja sillä parituksella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.