IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 28Lauantai 19.11.2011 18:14

28. Have you ever collaborated with anyone else, whether writing together, or having an artist work on a piece about your fic?

En ole kyllä koskaan varsinaisesti ficciä kirjoittanut kenenkään kanssa yhdessä, vaikkakin Ellun kanssa me alettiin joskus kimpassa kirjoittaa parodiaversiota Taru Sormusten Herraan liittyen. XD Se alku oli aivan loistava, mutta prkl kun se jäi kesken, se ois ollut ihan selkeästi best seller, paljon parempi (ja sairaampi) kuin Loru sorbusten herrasta konsanaan..... 8D

Ja jos palataan jonnekin kaaaaaus historian hämäriin elikkä ihan yläasteelle saakka, mä muistan, että mä ja Heli kirjotettiin jossain hulluuden huumassa Raamattua uusiksi tuntien aikana. Muistan hämärästi jotakin Jessestä ja "kahdestatoista hyväperseisestä kalastajasta", joita myös opetuslapsiksi kutsuttiin. XD Mutta en ehkä laskisi tuota ficiksi. XDDDDD

Eli siis ei, en varsinaista ficciä ole koskaan yhdessä kenenkään kanssa kirjoittanut. Lauran ja mun hölinöiden perusteella olen kylläkin kirjoittanut ihanan "Gay Ranch"-crack!ficcini, mutta sen syvällisempää yhteistyötä ei ole varsinaisella fan fic-rintamalla tapahtunut.
Ei siten etteikö voisi olla hauskaa - ja myös tuhoisaa - kirjoittaa ficci yhdessä jonkun muun kanssa. Mutta mut tuntien se fic menisi väkisinkin huumorilinjalle vaikka ei olisi edes tarkoitus. Ihailen tosissaan niitä tyyppejä, jotka yhteistyössä jonkun toisen kanssa kirjoittaa monen kymmenentuhannen sanan fan ficcejä, joissa on ihan oikea juoni ja vakavasti otettavat henkilöt.

Arttia ei ole kukaan mun kirjoituksiin liittyen loihtinut. Mutta toisaalta enpä ole niin paljon mitään ikinä valmiiksi asti ja julkaistuksi saanutkaan, että se olisi ylipäätään mahdollista... Mutta jos niin joskus kävisi niin hitto, se olisi aika imartelevaa kyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.