IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 11Torstai 16.02.2012 00:17

Day 11 — A photo of your least favourite character

500full.png
Sally Donovan

Jep, ja mä haluan myös esittää perusteluni tälle valinnalle, koska olen netissä joillain sivustoilla ja foorumeilla nähnyt miten jotkut ihmiset lähestulkoon hyppii toistensa silmille siitä, saako Sally Donovanin hahmo osakseen perusteetonta vihaa vaiko ei.

Mun syyni siihen, miksi kyseinen hahmo valikoitui vähiten suosikikseni on nimittely ja kiusaaminen.

Mua ei häiritse se, että Sally esim. toistuvasti varoittelee Johnia Sherlockista ja suosittelee sille jotain "turvallisempia harrastuksia", kuten kalastusta tai postimerkkeilyä. Se kertoo lähinnä siitä, että se on huolissaan siitä, mitä Johnille saattaa käydä Sherlockin seurassa.

Samaten ärtymystä ei oikeastaan aiheuta se, että Sally (kuten moni muukin) näkee Sherlockin epätasapainoisena psykopaattina. Koska let's face it, eihän Sherlock olekaan kovin tasapainoinen eikä myöskään ihan perillä normaalista sosiaalisesta kanssakäymisestä, eli tuo olettamus on perusteltavissa.

Mutta EN SIEDÄ sitä naljailevaa äänensävyä jolla Sally puhuu Sherlockille tai sen läsnäollessa, enkä friikiksi nimittelyä. Olkoonkin, että Sherlock ehkä ei ole ihan normaaliksi luokiteltavissa joka tasolla, päin naamaa nimittely ja naljailu saa mut näkemään punaista, oli kyse sitten tosielämästä tai tv-sarjasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.