IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 23:38

Menin kouluun. Niistelen ja niiskutan. Kudon ja yskin. Niistän sinisiä hötöjä. Kudon sinistä mohairia, josta irtoaa nukkaa, joka joutuu kurkkuun kun hengitän suun kautta, koska nokka on tukossa. Syy-seuraus.

Irti, poikki, pinossa -olo. Huomenna pitäisi mennä (taas) apuopeksi Second Life -kurssille. Second Life on muuten erityisen koukuttava juttu. Kun pyörisi kunnolla meikän koneella, leikkisin vain sen kanssa. Eka kurssipäivä, kuusi tuntia koneen vieressä (kait) ja en olisi millään halunnut mennä ketään neuvomaan tai irroittaa otetta koneesta kun aika tuli. Huomenna vain puoli tuntia. Luulen. Harmi.

Sunnuntaina pitäisi olla laulukunnossa. Harjoitukset alkaa Janakkalan kirkossa 12 ja loppuvat luultavasti 17. Viisi tuntia kurkku suorana laulaa pitäisi. Kivat.

Pistän tässä nyt illan mittaan sitten kudontablogin kunnolla pystyyn, notta pysyisi itse vähän paremmin mukana noissa kaikissa jutuissa mitä tekee. Ja sinne voisi ehkä vaikka kuviakin projekteista laitella. Sanoilla on vähän paha kuvailla, kun ei tiedä mitä kukakin ymmärtää.

Örf. Haen lisää nenäliinoja ja ryhdyn kirjoittamaan ja ihmettelemään, notta mistäs kaikista valmiista projekteista on jo kuvia olemassa.

Lisäksi kaipaan harmaita villasukkiani, jotka olen jonnekin tänne sekasotkuun kadottanut ;____;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.