IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Olen henkiss~Lauantai 24.04.2010 01:34

Tämä viikko on mennyt vähän vauhdilla ohi...

Alkuviikko meni miettiessä, notta mitä laitan päälle ITK:hon. Maanantaina kuoroon, tiistaina olin. Keskiviikkona sitten keksin siivota äidin kirjahyllyn ennen ITK:ta, ettei vaan sattuisi lihaksiin torstaina. Siivosin kirjahyllyä kuusi tuntia, olo huone oli kirjojen peitossa ja meikäläisen sormet hellinä.

Keskiviikko-torstai yönä sitten alkoi keskiviikkona tehdyt lihasharjoitukset tuntua (eli kirjahyllyn siivoaminen) alaselässä, reisissä ja pohkeissa. En saanut nukutuksi, pääsin kuskiksi päivällä, ITK:ssa ilmoittautumistiskille jakamaan tavaroita ja ohjaamaan ihmisiä. Istumaan ei päässyt, ehdin käydä kuuntelemassa kaksi foorumia, syömässä ja kahvilla. Missasin Microsoftin kahvitarjoilun kokonaan. Sieltä sai isoja kuppeja erikoiskahveja ilmaiseksi. Möyh.
Tänään sitten pääsin mukaan konferenssimassaan ja kuuntelemaan kuusi foorumia, syömään ja kiertämään näyttelyosaston. Karkkeja ja kyniä tarttui mukaan vähemmän kuin viime vuonna ja opettaja.tv:n kuppia en käynyt hakemassa tällä kertaa.

Konferenssit ovat väsyttäviä kokemuksia. Kuudes kerta siellä töissä/osallistujana. Vetää mehut olit sitten opiskelujen ohessa käymässä tai vapaa-aikana. Paljon tuttuja näki, äiti esitteli meikäläistä jo valmistuneena nuorena neitinä ja aiheutti kateutta joissain äideissä. Öyrf. Onneksi riitti että hymyili eikä tarvinnut paljoa muuta tehdä. Vastata kyllä tai ei kysyttäessä.
Tykkään kyllä noista tapaamisista paljon enemmän kuin perhetuttujen/sukulaisten tapaamisesta ko keksivät aina kysyä ensimmäisenä, toisena tai kolmantena kysymyksenä seurusteluista ja kummastelevat suureen ääneen että miksei viereltä jo löydy sitä poikaystävää. Huomenna sitten sellaisia ihmettelemään sukulaismiehen rouvan 60v. juhliin. Kuskina kukas muu kuin minä. Taas. Välillä vähän ärsyttää jo...

Huomenna kyllä ehtii antaa itselle jalkakylvyn ennen kuin lähdetään juhliin ja kerätä hetki voimia ja nukkua pitkään. En ole vähään aikaan odottanut pitkään nukkumista, mutta nyt uni kyllä maittaa. Varsinkin kun viime yönä vasen jalka kramppasi kesken unien ja sitä sitten puoli tuntia piti rentoutella ennen kuin nukahdin uudelleen.

Jaa ihmettelen myös päivällä tullutta viestiä Meiltä. En tiedä miten pitäisi suhtautua synttärikutsuun ihmiseltä, joka ei ole melkein vuoteen ottanut meikäläisen yhteyttä, unohti Hewenen synttärit ja odottaa meitä juhliinsa. Any ideas?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.