IRC-Galleria

Revittiin eilen ostoslistalappusia ja äiti vaa valitti, kun valvottiin: "Valot pois jo päältä!". :,S Kun olin hipsimässä alakertaan, iskä tuli kännykän valolla tihrustaen kertomaan vielä: "Hei Jenni, se miun teoria toimi muuten!" :D Hyvää yötä.

Oli muuten tänään ihanat yheksästäkolmeen (tosin sain sen prelin valmiiks jo siinä ennen kahta). Vatvoin aika kauan niitten aiheitten kanssa. Vitkuilin, että analysoisinko sen Tove Janssonin novellin, ja sitten kun sen alku ei vaikuttanu lupaavalta, siirryin runoihin, jotka ois ollu niin miuta, mutta sit rupesin epäröimään, kun katoin niitä vuoslukuja ja kääk, kaikki historian jutut ja sodat ja semmoset vaa rupes vilisee silmissä. En halunnu ottaa riskiä.

Tein muuten tasan, niin kun siinä ohjeessa sanottiin: luin kaikki tehtävänannot, vilkuilin kaiken aineiston läpi ja mainitsemieni mutkien kautta päädyin loppujen lopuksi vitoseen. Siinä sitä tuli hyväntekeväisyyden perimmäisiä syitä ja ihmisten lähtökohtien eettisyyttä koulittua useampi tunti. Ihan vaan btw, tajusko muka joku muuten sen leipä jutun?! ;/

AAAkivaa. Tänään jumppailee, miun selkä kaipaa niksnaksuu. ;(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.