IRC-Galleria

Pitihän se kokea! Savonlinnan hiljainen tiistai-ilta yöelämässä. On sitä täydempiäkin baari-iltoja toki nähty, mutta ei se määrä vaan laatu. ;) Ja sitä laatua olikin viettää ihan hillitön bailutiistai ensin Häppärissä höpötellessä ja sitten Poltteessa pomppiessa. Jalat olikin jo kaivannu sitä tanssilattiaa.

Eka ei oikein meinattu hiphopille ja räpille lämmetä, mutta loppujen lopuks taidettiin vetää genreä mitä hyvänsä ihan täydellä sydämellä. Välillä vaan ihmetytti, miten voi muistaa joittenkin biisien sanat niin hyvin, vaikka niistä ei tykkäis yhtään... Ne muutamat reggaeton saundit oli kyllä miulle kaikista nameinta. Ja se suomiräppiosuus, jossa sai hassutella ainakin jos ei muuta.

Sit jossai vaiheessa iltaa muistin mainita, että "Ai niin, miun pitää muuten olla heti huomisaamuna kampaajalla istumassa sitten!". Tanssijalat ois vielä tanssittanu, mutta onneks päätettiin palailla kotiin rutkasti ennen valomerkkiä. Olisin luultavasti ollu joku zombie varmaan siinä kampaajantuolissa istuessa. Vaikka ei niillä neljällä yöunitunnilla paljoo hehkuteta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.