IRC-Galleria

Mummolassa tuli rentoiltuu muutama päivä. Se on kyllä yhtä kaavantoistoa, kun siellä käy, mutta ihan mukavaa toisinaa. Keskustelunaiheet on aina kyllä samoja, lähes samassa järjestyksessä vielä, ja kaikki rutiinit pitkin päivää kassien kantamisesta vinttihuoneisiin, pensaiden hakemiseen, hautausmaalla ja Makasiinissa käyntiin. Toisaalta kaiken sen näkeminen masentaa, mutta toisaalta herättää ja pistää miettimään.

Sosiaalipsykologian kirja, joka on ihan tuhottoman täynnä käsitteitä ja termejä (!), on ollu kovassa käytössä viime päivinä, mutta kyseisen opuksen lisäksi jamaikalaisia juttuja tullu ahmittua: Kari Kosmoksen "Natty Bongo Congo" ja Jason Toynbeen "Bob Marley" lepuuttaa ajatuksia, kun teorianpaljous ahistaa. Pöydällä oottais Ray Charleskin ja muutama populaarikulttuuria käsittelevä sosiologinen teos. Tykkään kirjastosta!


Kokkasin äsken muuten patatas bravaa salsakastikkeella, joka oli keskivahvanakin vähän liian tulista miulle. Oliiviöljynkin kanssa aika hyvin toimeen tulin, vaikka ei siitä semmosta herkkuu tullu, mitä se aitonaoikeena oli. :< mälsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.