IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

KarseetaMaanantai 15.02.2010 23:49

Tänään oli ihan sairaan huono päivä. No se ensinnäkin alko niin et nukuin liian pitkään, tuli kiire kouluun (koulu alkaa 9.05) Sit pidin hirveetä kiirettä ja otin nopee eväät jääkaapista (jotka äiti teki illal, koska en ikin ehi aamul syödä himassa( mehupullo ja leipä))
No sit lähettii joskus 10 vaille 9 ajelee koululle ja istuin siin ihan rauhassa laukku sylissä. Sit ihmettelin yhtäkkii ku housuille alkuu valuu jotai märkää sielt laukusta.
Tajusin et se mehupullo ei ollu kunnolla kiinni ja se oli vuotanu -.-
Siin kastu mun uutena ostettu ruotsinkirja (yleensä ostan kirjat vähän käytettynä) ja olin suunnitellu et myyn sen eteenpäin... enpä nyt sit myykkään.
No selvisin viel tästä mehukatastrofista, ja olin ilonen ku oltiin koulullaki ajoissa ( joku minuutin yli 9)

Noh, nousin autosta ja kävelin koulun oville. Sit yritin avaa oven ja se oli LUKOSSA. Sit tajusin et siin ovessa oli lappu jossa luki: " Ylioppilaskuuntelut 8.55-10.00" ELi ovi avattais vasta seuraavan kerran kymmeneltä -.- enkä siis päässy äikäntunnille ja se ope on aika tarkka poissaoloista.


No soitin iskälle ja se haki mut veks lukiolta ja hengailin sit tunnin Joutsassa.
Sitten ku 10 pääsin sisään ja riisuin takin niin siit irtos nappi, just viel semmonen "tärkee " nappi , jota ilman tuulee kaulaan.

Ruotsin tunnil sit tajusin että en oo tehny ruotsinläksyi -.- Ku viimeks ei ollu ruotsin tuntia, ja ne läksyt oli kai laitettu nettiin tai jotain niin en ollu sitten tehny. No se ei haitannu kauheesti, vaikka se ope onkin yleensä tarkka läksyistä.

Loppupäivä siit eteenpäin suju suht siedettävästi, ainakin melkein, kunnes sit bussii venatessa kännykkä tippu ja akku ja takakansi lähti irti. Aattelin et ei se mitään ja kokosin sen kännyn ja aukasin. Mut sen jälkeen se on sammuillu vähän väliä -.- se varmaan imas sitä mehuu siel laukussa ja sit viel tiputin sen niin se on nyt ihan sekasin.

Kotona ku koitin lukee ruotsin sanakokeeseen onnistuin kaatamaan siihen kirjalle sen mehun lisäks cocista ja hetken päästä kahviakin.
Taitavaa.

Koko päivän oon ollu sairaan väsyny ja pääkin ollu kipee -.-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.