IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

julmaaTorstai 24.03.2011 00:40

Mikä siin on et sillon ku ei haluu kännätä niin asuu sellases paikas, jossa kaikki kaverit kännää, sitku haluis ite vetää lärvit niin asuu sellases paikas et kaikki kaverit on absolutisteja.

noniinKeskiviikko 23.03.2011 21:35

Katoin vikan jakson L-koodia, siis vikan jakson koko sarjasta. En tajuu miks sitä loppuu on haukuttu niin paljon, musta se oli tavallaan ihan hieno. Kyl tavallaan tos vikas tuottaris koko sarjan tunnelma muuttu, koko ajan meni vaan synkemmäks ja synkemmäks ja sit on semmonen tunnelma et vaan odottaa et kaikki räjähtää käsiin.

Ja tavallaan hyvä ettei tota jatkettu enää ku sit koko sarja ois jo menny pilalle jos sitä ois vaa pitkitetty ja pitkitetty, ja just siks et tos tuottaris oli koko ajan semmonen ahistava " kaikki menee kohta vituiks" tunnelma, niin oli vaa tavallaa helpotus et se kaikki loppu.
Ja tos vikas jaksos sit kiteyty koko tuottarin tunnelma ja sen oikee tuns et ollaan ihan lähellä sitä "loppuräjähdystä" Ja viel ku se loppu jäi vähän mystiseks viel nii seki oli hienoo.

Ja muutenki se sarja tuntu olevan sillee pysähdyksis ettei oikeestaa tapahtunu enää mitää kehitystä, kaikki polki paikallaan tai meni huonompaa.Koko sarja oikein kuoli pikkuhiljaa loppua kohden mentäessä, koko ajan vaan paljastu lisää ongelmia.

Mut jokatapaukses iha erilaista settii ku alkupään tuottarit, ne oli semmosta " jee bileetpannaanjuodaanihmissuhdedraamaajee" mut sit toi vika (vähän tokavikaki) tuottari alko olla sellast pimeet melankoliaa eikä enää semmost perusdraamaa.

Mut joo, tykkäsin.
Oikeestaa tää Black Dahlian kannesta tehty väännös kuvaa tota vikaa kautta aika hyvin.

R.I.P Elizabeth TaylorKeskiviikko 23.03.2011 19:16

Siiis mitä hittooo, aloin itkee ku kuulin et Elizabeth Taylor on kuollu. Kauhee shokki. Tuli mieleen Michaelin kuolema ja kaikki. Muistin taas miten yhtäkkii voi tapahtuu ties mitä... ja toi oli nyt viel tommonen MJ:hin liittyvä kuoleminen. Ahistavaa. Tuli ihan kummallinen olo. Kaikki vaan kuolee.

.,.Maanantai 21.03.2011 21:13

Nyt tekee mieli kattoo perhosvaikutus, tuli täst videosta semmonen fiilis

mä en kestäSunnuntai 20.03.2011 22:36

mun kielessä ei oo tuntoo : / tai oikeestaan tos kielen päässä... ku ensin se oli kipee, sit poltin sen kahviin ja sit purasin sitä eilen illal pahasti ja sen jälkee en oo tuntenu tolla kielen päällä mitään ja se on valkonen... angst.

nukkuu ny siSunnuntai 20.03.2011 04:29

Katoin I love you Phillip Morrisin ja jakson L-koodia ja haluisin kattoo kauheesti lisää kaikkee, mut silmät ei pysy enää auki -.- surkeeta. Väsymys on leffaillan pahin vihollinen. Tai siis leffayön.

hyvää leffailtaa vaa kaikilleTorstai 17.03.2011 02:15

Hitto, katoin sairaan ja surullisen leffan, Mysterious skin:in, joka oli oikeestaan loppujen lopuks ihan hyväkin... menee vähä siihen Boys don't cry- kategoriaan, hyvä leffa, jota ei kuitenkaan ikin haluu nähä uudestaan

failKeskiviikko 16.03.2011 03:16

oon viettäny koko illan ja kohta yön näitten matikan läksyjen kaa ja ei, mä en vaan osaa

.,.Tiistai 15.03.2011 02:58

mä häviän ja haihdun pois ja toivon että mua ei ois
olen pelkkä autio avaruus
miten onni korjataan
paremmaksi paikataan
päästänkö irti kun
oon huono jaksamaan

rakastanSunnuntai 13.03.2011 22:52

Katoin ihkun leffan, Shelterin, se oli onnellinen ja ihana ja kaikkeee, aww , ois saanu olla viel vähän pidempiki, oisin voinu kattoo tota viel ikuisuuden.