IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

äääääTorstai 29.10.2009 19:02

galleriapaskaki sekos ja rupes väittää etten oo rekisteröityny niin en saa kommentoida muitten blogei ja muuta paskaa. (höpöö)

...Torstai 29.10.2009 18:57

En ollu kolmeen päivään koulussa. Eilen olin kattomassa This is it-leffaa. Oli sairaan ihana! Mussu on niin hauska ja ihana <3 Aloin itkee leffan alussa ja sit lopussa... Angst.

Nyt menee huonostiMaanantai 26.10.2009 22:52

1. hävitin kirjaston kirjan
2.hevoset on viel ulkona
3.huomenna on ruotsin sanakoe(en oo lukenu)
4.huomenna pitää palauttaa enkun aine(en oo tehny)
5.täydelliset naiset alkaa kymmenen minan päästä
6.kurkku kipee
ÄLÄ UNOHDA
7.matikan läksyjä(en osaa)
ÄLÄKÄ
8. fyssan läksyjä (EN osaa!)
9.On kylmä
10.tunnelma katossa...
11.kaikki lihakset kipeinä
12.ja sillee

Thrill the World!!Maanantai 26.10.2009 22:14

Oli sairaaaan kivaaa!! Pääsin Stadiin klo n.16.15 ja sit soluttauduin mukaan MJ-fanimiittiin ja kaikkeeee... Helmi kertoo tarkemmin: Hemlit

JennylläLauantai 17.10.2009 00:54

Nyt oon jennyl ja silleee... vedettii pizzaa ja katotottiin leffaaa yms. Huomenna Stadiin ja kivalle ISOLLE kirppikselle :P Ja jotai,koht alkaa BB. Kuunnellaan MJ:n this is it:iä, tää on aika kauhee sillee kun tää on niin huono laatunen.. iha demo tasonen. MJ ei ois ikinä ite päästäny tällästä julkisuuteen.

KarseetaPerjantai 16.10.2009 01:04

Tänään äidillä oli tääl meil kynttiläkutsut ja mun veljen vaimo tuli tänne sit esittelee niit kynttilöitä vieraille (lapset mukanaan)

oli ihan SAIRAAN KAMALAA!
Ku yks naapurin lapsikin tuli tänne, sit ne kakarat sotki mun huonetta , tiputteli MJ-kamaa seinältä, söi huulipunaa , kuolasi sing star-mikkeihin! Oli koko ajan tiellä ku yritin valmistella tarjoiluja ja kaikki oli ihan hirveetä.

Inhoon lapsia.

TÄNääännnn oli tämmönen päiväKeskiviikko 14.10.2009 23:56

Olin tänään melko luova ja toteutin itteäni, tein kaikkee mukavaa.

Tästä koostui päivä:

-neljän sinkkuelämää-jakson putkeen kattomisesta (SUPER OPETTAVAISTA! Jaksoista opin: ota aina varmuuskopioita.

- kahvin juonnista( AH!)

-Uusien Mussu-julisteiden laittamisesta seinälle ( Maiksuu<3)

-MJ:n omaelämäkerran (Moonwalk) lukemisesta ( AH<3 ja vähän itkua)

-MJ-lehtien lääppimisestä. (siitä seurasi lisää itkua)

-Yhden MJ:n ja kahden mangahahmon piirtämisestä (vaan yks noista onnistu : toinen mangahahmoista, koska MJ:tä ei ikinä voi piirtää onnistuneesti)

-Musiikin kuuntelusta ( se ei ollu niin kehittävää, koska kuuntelin novaa)

-syömisestä (pahaa)

-ratsastamisesta (menin ratsastaan kerrankin valosaan aikaan, oli ihanaa)

-leipomisesta (oikeestaan leipominen on viel kesken)

-Salareista ( tosi taiteellista , luovaa, mahtavaa, kehittävää)

-Tokio Hotel:in kuuntelusta (hmm..)

> lista jatkuu


päivitetty klo 1.20 to15.10

-Thrillerin tanssimisesta ( vaikeaa hankalaa ihanaa kuumaa hikistä)
-Juholle puhumisesta ( Aww<3)

PaskaaaKeskiviikko 14.10.2009 21:53

Täää uus galleria on niiin paskaaaa, siis entinen ihkuboxi tekstikään ei mahu tohon vitun aforismi-kohtaan. Ja toi muutenki lagaa ny jotenki etten saa siihen yhtään mitään tekstiä ja tää on niin vitun vammasta. PRKL

Back in businessKeskiviikko 14.10.2009 02:56

Noniiiin oon palannu palauttamaan gallerian pväkirjan ( blogin -.-) ajan tasalle. En oo kerenny pitkäään aikaan käydä täällä. Mutta nyt seuraa romaani. Romaanin nimi on Elsa ja suuri matka...toisinsanoen olin siis Treellä.

la10.10 - ti13.10

LAUANTAI
Noniin, eli lähin lauantaina Tampereelle. Lähin klo 12.00 bussilla Jkylään sitten siel oli kauheesti dudeja kaikkialla enkä ehtiny ostaa Hesest muuta ku miniporkkanoita. Koska kaiken muun duunaaminen ois kestäny niilt niin kauan , koska siel oli tyyliin kokonainen varuskunta vetämässä kerroshamppareit ( jotai maastopukusii tyyppei)
Sit juna lähti 13.22 ja kännykkä oli ihan sekasin ja kaikkeee.. sit pääsin Treelle joskus ja Helmi ja Emma tuli mua vastaan (Helmi on ihan homon näkönen) ja sit me mentiin Mäkkiin. Sit mä kävin äkkii ostaa Moonwalkin (MJ:n omaelämäkerran Akateemisesta) ja tulin takas mäkkiii, sit me syötiin ja mä ostin kana-aterian, sit Annaki tuli sinne lopulta ( n. klo 17) ku oltii venattu sitä jo melkee kaks tuntii.
Sit se haki Hesestä ruokaa sinne Mäkkiin , koska Anna boikotoi Mäkkiä ja jossain vaihees Juho ja joku sen kaveriki tuli sinne ja sit ne kerjäs rahaa ja sillee..
Sit yhes vaihees Emma ja Helmi huomas et Stokkalta saa ilmapalloi ilmatteeks ja sit ne juoksi samantien sinne Stokkalle ja haki sielt ilmapallot.
Sit joskus varmaa kuudelta lähettiin Mäkistä Helmille. Siin oli sit kauheet draamaa ku Anna meni Yliopiston apteekkiin ostaa salmiakkia ja bussi tuli jo ja kaikkee .. lopulta Helmi unohti sen vaivalla hakemansa ilmapallon sinne bussipysäkille.

Helmillä sitten me tehtiin jotain vammasta ja sit me oltiin piirustuskilpailuu Helmin pikkuveljen kaa ja Helmi teippas sen pikkuveljen lattiaan kiinni. Sit Helmi teippaili kaikkia muitakin.. (muakin)

Jajajaja..mitäs muuta me tehtii lauantai-iltana.. Oikeestaan tässä kohassa on musta aukko ku kukaa ei muista mitä tehtiin;D... ehkä katottiin jotain ... ( saa muistuttaa ken muistaa tai tietää (jos joku on vakoillu))

Kuitenkin käytin Helmin vatsaa tyynynä ku puhuttiin syvällisiä ja kaikkee.Mentii nukkuu joskus kolmen maissa.


SUNNUNTAI

Heräsin 9.05 tai jtn enkä saanu enää unta ku rupesin miettii mihin kaikkeen oon tuhlannu rahaa ja paljon mun tilillä viel on. Sit vaa luin kirjaa varmaa tunnin ja menin alas ja Helmin isä sano et ota aamupalaa ja sit mä jäin hengaa keittiöön , luin kirjaa ja juttelin Helmin äidin kaa ja sillee.. sit Helmi ja Anna heräs vasta joskus 12- puol 1. Sitten tapahtui niin että Anna meni päivällä kaupungille tapaamaan jotain hemmoja (ja sit Anna osti haaremihousut)
Me Helmin kaa vietettiin laatuaikaa (köhköh) kahestaan ja katottiin Pinocchiota joka oli niiin tylsää et meinasin nukahtaa.. sit me tehtii kans ruokaa ja sit oli himmee perhelounas ( Helmin isä, äiti, pikkuveli, kaks siskoo, toisen siskon poikaystävä , minä ja Helmi ( Anna oli viel kaupungilla)

Annaki sit joskus tuli ja sit rakennettii Helmin pikkuveljen kaa junarataa. Helmi teki semmosta hienoo ja kehittynyttä junarataa ja mä tein niistä junaradan paloista ympyrän muotoisen radan..kehittynyttä.

Sitten Helmin sukulaisii tuli ja me kakuteltiin ja kahviteltiin ja pakotin Helmin syömää vähä sienipiirakkaa (Hyvää!)
Sit vetäydyttiiii kattoo BB:tä ja sitten Scary Movie 3:sta, jonka mä olin jo nähny, ja se on ihan loistava. ( Helmille: hey how are you hey how are you)
Sitte hilluttii viel jotai ja mentii 3 nukkuu tai jotai.

MAANANTAI

Herättii jotai puol 10 ja kuunneltii MJ:n uutta sinkkua ja itketti vähä. Sit Helmi ja sen äiti läks kauppaan ja minä ja Anna jäätii sinne. Sit ku Helmi ja sen äiti palasi niin lähettii viemää Annaa junalle. Sen juna lähti klo. 12.00
Sit ku Anna oli kadonnu maisemista lähettiii Helmin kaa ettii yhtä kauppaa mut ei löydetty joten mentii romanttiselle kynttiläillalliselle.Tai ei ihan,, mentii American Dineriin jossa oli ihanaa ,vaikka mun selkä tuli kipeeks ja kaikkee..
Sen jälkeen mentiin Europehouseen ja ostin vähä jotai kivaa. Sen jälkee lähettii Tesomalle ja ostettiin Tiimarista pahvisii prinsessalautasii Helmin synttäreille ;D

Sitten mentii Helmille ja järkättii kaikkeee syömist ja sillee ja sit Emma ja Aino tuli ja sit alko bileet. Juhlien ohjelma: syöminen, mario kartin ja disney trivial pursuitin pelaaminen. :'D(Helmille: Olympos on tuolla päin) Mut oli ihan sairaan kivaa. Sitten Emma ja Aino lähti puol 10. Sit me siivottii Helmin kaa ja mentiin kattoo Täydellisii naisii, joka oli pistetty talletukseen. Sit me katottiin Tie El Doradoon<3 Ah se oli niin kiva, vaikka sen katto mijoonatta kertaa. Sit mentii nukkuu joskus klo3. Tai no mä nukahdin joskus neljält ku luin vähän kirjaa ja sillee.


TIISTAI

Heräsin vähä yli 12 ja pakkasin kamat, herätin Helmin. Syötiin ja mentii pelaa Mario Kartia ;DD sit just ennen ku piti lähtee bussii nii mentii ylös ja syötii karkkei ja mä söin niit semmosii suklaavanilja suukkoja ja sit me ihaltiin hetki pakkotoisto.com sivua :''D (köhhöh)

Sit Helmi tunki mut junaan klo 16.05 sitä ennen oltii hengattu hetki asematunnelissa.


Siihen loppu mun huikea matka.
(paitsi mainittavaa on viel se et ostin joutsasta gravitation mangan 4:nnen osan :P)
Oli sairaan ihana reissu<3

[Ei aihetta]Lauantai 03.10.2009 13:36

En oo taas sataan vuoteen ollu gallerias, enkä hirveesti koneellakaan.. ku on ollu kokeita ja kaikkee, koulussakaan ehi olla enää koneella ku ei oo hyppäreitä.. plääh. Mut ei mulla mitään´asiaa edes ole.
Loppu. Piste.


Helmille: (.<--tossa)