IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

kirjastossaTiistai 27.04.2010 19:25

Oon siis kirjastossa(joka huikeasti tulee ilmi otsikossa...) ja niska on niin kipee et se vaan muljahtelee koko ajan. Inhottavaa. Ulkona sataa tai ainaki äske sato , just tietty sillon ku kävelin siel -.- nyt siel ei vissii enää ees sada.
Kohta pitäs lähtee Jkylään ja mulla on kauhee nälkä ;___; ehdin koulussakin imasta vaan jonku lusikallisen keittoa ku oli ruoka-aikaan kiire terveyskeskukselle. Surkeeta. Sitäpaitsi siin keitossa oli vaan lientä ja perunaa (ja jotain sohjoa)

JA en kirjottanu siitä mitään ku olin vkonlopun Vantaalla.
Siis perjantaina lähin Joutsasta Helsinkiin, peril olin 19.20 sit menin Emmille bussilla, ja siel oli kaikkii dudei kauheesti. Sit yöks Emmille jäi minä, ella ja jenny. (syötii hitosti) <---tärkee tieto

Sit lauantaina Ella ja Jenny lähti aamulla Jumboon mä menin Reetalle sit takas Emmille , Emmiltä sit Ellalle, Ellalta Jennylle, Jennylt Emmille, Emmilt taas Ellalle ja Ellalta Emmille.
Selkeetä.

Mitä mä ees kirjotan ku mul ei selvästikkään oo mitään sanomisen arvoista ;D

Häivyn ennenku joku täti tulee kilahtelemaan tohon viereen , että oon ollu koneella liian kauan, tai et mun kirjoittaminen tekee uskomatonta meteliä......
No ei ne koskaan oikeesti mitään sano.

Pois ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.