IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

Unbreakable- leffaLauantai 29.05.2010 16:33

Katoin just äsken Unbreakablen. Se oli sinänsä ihan hyvä leffa. Alussa aattelin et " tää on varmaan tosi hyvä" sit vähän ennen loppua olin sillee "ei tää ollukkaan yhtään hyvä" sit lopussa en enää tienny tykkäsinkö siitä vai en. ;D

ja spoilauksia seuraa:

Siis idea oli hyvä. Aluks mua vähän epäilytti tommonen " isi onkin supersankari" -idea, mutta se vaikutti toimivan ihan hyvin. Ja pakko myöntää et Bruce Willis pääroolissa ärsytti mua aluks, mut kyllä se loppujen lopuks olikin hyvä.

Kuitenkin siin alussa jauhettiin ehkä vähän liikaa sitä et " onko isi nyt supermies vai ei" ja siin vaihees ku isi myönsi olevansa supersankari niin se leffa oli jo aika loppupuolella. Ja se "pelastan ihmisiä" -kohta oli jotenkin vähän kökkö. Ja seki viel et se dude tietenkin tipahtaa ekalla pelastamisreissullaan heti uima-altaaseen. ( vesi oli siis sen heikkous)
Ja yks " sul on salee huumeita " -kohta jäi mulle vähän epäselväks. Mut ei siit sen enempää.

Mutta loppu sit olikin yllättävä. Tosin sielt lopusta löyty se legendaarinen " OMG olet kerännyt seinällesi lehtijuttuja,jotka paljastavat jotakin hurjaa "-kohta.
( Just esim. ku leffoissa paljastuu vaik et joku on murhaaja ku joku tulee sen murhaajan johonki officeen ja näkee vahingos sit seinälle kerätyt lehtijutut niistä uhreista, ja sit tajuaa et "OMG täähän on se murhaaja" ja näin. )

Loppu siis ihan hyvä sillee. Vaikka ei se " mä oonkin pahis"-juttu toiminu ihan täydellisesti.

Oli kuitenkin ihan ohjaajansa näkönen leffa ( Mr. Night Shyamalan), jonka huomas erityisesti kaikista erikoisista kuvakulmista, ja se tunnelman luonti ja kaikki oli jotenkin niiin Mr. Nightia.

Mutta hyvää leffassa siis:

- hienoja kameranpyörittelyjä( esim. ku yks dude sai lahjaksi sarjakuvan, niin siin kohassa hienoo kamerankäyttöö, ei ollu kuvattu vaan sillee normisti,vaan saatu semmonenkin ns. tylsä kohtaus tehtyy hienoks) eli ihan vaan semmosilla pikkujutuilla oli saatu kohtauksista hienoja

-just se tunnelman luonti musiikilla ja pikku jutuilla ( esim. lasinen sauva särkyy portaisiin, ei ollu iso juttu, mut näytti hienolt)

- yllättävä loppu( vähän ehk kuiteski häiritsi ku siihen läsähti semmoset " päählö teki näin ja näin" ja tälle tyypille tapahtui sitten " näin ja näin" niitä tekstei ei ois periaatteessa tarttenu ollenkaan.

-leffassa mainittiin Prince

- rakastin leffan vikaa repliikkiä, se oli esiintyny siin leffas jo aiemminkin, mutta tohon loppuun se sopi ( ja anto tavallaan sille pahikselle "sarjakuvanimen")

-tää musta ja valkonen mies- vastakkainasettelu oli kans ihan hyvä. Se ois ollu myös perseestä jos se pahis ois ollu liian ilmeinen. Just semmonen kunnon limanen paska. Et hyvä vaan ettei ollu.

-rakastan leffan nimeä ;D

- Elijahin(musta mies) (semmonen pitkä)takki oli sille tosi jees


Nyt ku pohdin niin kyl mä tykkäsin tosta. Pelkäsin välillä et siin tulee semmonen " Nyt maailma tarvitsee sinua, pelasta kaikki,koska olet supersankari, hienoa pelastit kaikki, jee bileet, loppu" mutta ONNEKS ei tullu mitään tommosta.

Eli ihan jees. Kattokaa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.