IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

metsäSunnuntai 30.01.2011 23:03

Meinasin tappaa itteni tonne mettää, lähin koiran kaa lenkille ja lähettii aluks iha tietä pitkin, sit käveltii joku 15 min tonne yhteen suuntaan ja aattelin ettei viitti kääntyy takas, et meenki metän kautta niin sit voi tehä semmosen kunnon lenkin eikä tartte kävellä samaa tietä takaspäi.

Noo se mettäreitti oli siis sellanen et ensin meni viel iha semmonen kunnon mettäautotie , joka oli aurattu, käveltii sitä ehk joku 20 min. ( tai jtn) Sit siit käännyin vähän pienemmälle tielle, joka oli kans ihan hyväs kunnos, sitä käveltii ehk joku 5 min, ja sit käänty viel pienemmälle tielle , jossa alko upottaa sillee ehk nilkkaan asti. No ei siin mitää, aattelin et tuol vähä matkan pääs vähä helpottaa. No ei. Sit aattelin et käännyn jo takas mut olin jo niin pitkäl etten viittiny enää.
Sit mentii jo ihan metän keskel ja upotti vaa enemmä ( yleensä siel menee siis kunnon polku)

Olin jo tos vaihees vähä kuollu, mut sit alko tulla semmosii pienii puita tielle ku ne oli lumen painost kaatunu siihen, tai oikeestaan vaan taipunu. No pääsin viel niitten ohi/ali ihan hyvin. Sit ei ollu enää kotiin pitkä matka. Mut sit alko upottaa niin paljon et oli yli polven lunta. Sit olin jo niin kuollu etten jaksanu enää nostaa ees jalkaa sielt ja mietin et joudunko alkaa ryömii. No sit katoin vähä ympärille ja huomasin et olin jonku pari metrii siit "polulta" (tai siis siit kohast mis se yleensä menee)sivussa ja siks siin oli niin hitosti lunta.

Pääsin sit takas siihen polun kohalle ja sit upotti enää vähä yli nilkkojen ja sit enää vähä matkaa ja pääsin pihaan.

Sairasta.
Koko seikkailu kesti ehk puoltoist tuntii loppujen lopuks


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.