IRC-Galleria

akumiitti

akumiitti

jemina jasmin.

Meikäläisen unia.Torstai 03.09.2009 01:29

En nyt jaksa kovin tarkkaan kirjoittaa mutta nukuin tuossa päivemmällä aika pitkät päiväunet ja ehdin näkemään mitä kummallisimpia unia.

- Jouduin puukotuksen kohteeksi Tampereen keskustassa ja hortoilin London's Pubiin ja sotkin erään tytön sielä verelläni ja baarimikko soitti sitten ambulanssin. Muistan tarkalleen mitä näin ku ambulanssimies tarkasti oonko elossa vaiko en ku olin kaatunu maahan ja makasin siinä liikkumattomana. Myöhemmin näin videota missä on kuvattu kummituksen astuvan kyseisen baarin ulko-ovesta pihalle ja myöhemmin menin katsomaan pienestä ikkunasta sisään kun olin jonkun kaverini kanssa menossa siitä ohitte ja se kummitus jotenki ihmeellisesti törmäs mut.

- Menin parkkihalliin, jossa oli paljon porukkaa. Joukko 12v. teinejä istui poreammeessa keskellä hallia, yksi tyttö tuli poies ja yksi pojista alkoi korjata ammeen yläpuolelle olevaa lamppua, lamppu jollakin tavalla tippui veteen ja tämä poika jäi kiinni johtoon kaulastaan ja suli pikku hiljaa ( eli kuoli ) siihen kun sähkövirta kulki pojan lävitse.

Tottakai lisäksi näin paljon, paljon lisää unia mutta ne oli niin hetkittäisiä ja vaikea selotteisia.
Kohta taas nukkuun, mitäköhän jännää nään tänä yönä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.