IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Torstai 03.09.2015 14:01

Tämä kuva Marsista: "Lisää vain vesi" ! Ohoh!! Nyt huomaan, että se, mitä on alhaalla pienemmässä koossa (mustat lehdet ovat reunustaneet sivuilta matalaa kuoppaa, jonka pohjan alla makaa kuin lasin alla "vaalea lehti"), on ylempänä isommassa koossa. ====> Molemmissa painauma-asetelmissa on oikeassa alareunassa pieni "kupla-kuoppa", jonka sisällä on jokin johtomainen juuri. <==== Nykyisillä "tiedoillani" kysymyksessä on kuopat, joissa kypsyi lehden muotoinen sikiö kuvun alla. Mielestäni sellaisia isoja on ollut muillakin taivaankappaleilla. Jos on jäljellä tyhjä muotti, jota ympäröi "länget", ja jonka pohjalla on vain lehteä muistuttava kuva, niin päättelin, että se on lähtenyt kuopasta. En tiedä, onko näissä painaumissa se lehti yhä siinä paikallaan kuopan pohjalla, näyttää toisaalta, kuin olisi. Mittakaavaa en tiedä. Sama juttu kuin Marsin "Sleeping Beauty" -mustavalkoisten kiekkojen kohdalla: saattavat olla isojakin.



En voi jatkaa nyt moneen kuukauteen kunnolla niitä planeetta- ja kivitutkimuksiani, koska 14 vuotta vanha Photoshop on kotona, mutta minä en - vaan onhan maailma täynnä näitäkin kuvia, joita ei tarvitse muokata. (Taannoin näytin youtubesta löytämäni vedestä samaan suuntaan kurkistavat kivikärsät rannalla.) Tässä alla on vajaa puolet alkuperäisestä kuvasta.


"Vinoperäinen kivi": Marsissa on sellaisia(kin), entisten järvien rannoilla. Kuutiomainen suorakaide, jonka perä on viisto. Ajattelin että sellainen voisi olla jokin tiivis/painava nilviäismäinen eläin, joka on kivettynyt paikoilleen sen kummemmin mätänemättä (niinkuin kaikki ympärillään). Tiedäpä niistä!


________________________________________________________




ja Kekkosen haamu haistaisi sen kankaan toiselta puolelta ... vaikka kuva ei olisikaan keskellä housujen takamusta.

(Minä en muuten nukkunut viime yönä täysiä yöunia. Pitäisi olla ostamassa seinämaalia, eikä laatimassa tällaisia kuvia.)

_________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.