IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

/ ¨ ¨ ¨ /\ ¨ X ¨ ¨ ¨X ¨ /|\
uzi ¨ ¨ catzi ¨ ¨ kotzi ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ (uzi,uski,uksi = tökätä ensimmäinen osa kodasta?)
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ tökätä seiväs läpi. Sama kuin härän tappo
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ (u=tason läpi, zi=...pala/osa?)
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ (u-niraja, u-los, u-telias, u-loke, si-liputa,si-peltää, si-ru, silsa)
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ (kaiken voi zipeltää palaziksi)
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ 2.seiväs = "linjat leikkaa" -osanen. Cut zi.

Jos unkarin egy lausutaan "e-dzi", niin se voisi myös tarkoittaa "1. pala". Luulin (joskus) että se tarkoittaa "muna". Kai niillä on yhteys, munilla ja ensimmäisellä. Tarina on yhtä vanha kuin kielet. Hmm... even egyen egy edge - tason läpi 1. osanen = udzi edzi edz ... (Onko möykky meg... olikohan se megje "merkitä"... joka taas on "tarkasti laskea voima".)
Sanasta uni täytyy vielä kääntää sana "ni" (tai "ta"). Kaikki on vielä u-lottuvillamme, menneestä maailmasta. Paros, omega, uzi, u, zi, ki, ja alkuelämän jättimäiset fossiilit. Maailma ja kieli ovat vanhoja, mutta eivät ole muuttuneet tunnistamattomiksi eivätkä tutkimattomiksi vielä. Näyttää, että muinainen kieli olisi ollut järkevää ja tarkkaa kuin matematiikka. Jokainen tavu tarkoitti jotakin, ja niitä on yhdistelty erittäin järjellisesti. Kielelle on käynyt kuin elämälle: se on pidentynyt, monimutkaistunut, sekoittunut, säilyttäen samalla entiset palaset, ja myös muuntunut niin, että ensimmäiset muodot ovat jääneet hämärän peittoon ja etsittäviksi.
Sattumalta alku-elämä menee niinkuin kodanrakennus-piirros: KAKSI ULOS RISTIIN, KEHÄ KIINNI, PESÄKOPPA. (Jälkeläisen teon välittömänä seurauksena olet tulemaisillasi isovanhemmaksi.)

Nasan kuvan kontrasti selvennetty 2 vuotta sitten. Nyt osaan lukea kuvaa paremmin. (2. _iso_ pystykuva vasemmalta: alemman vinoneliön sisällä on valkea yorgia, = "paketoitu sleeping cat". Se olisi sama kuin Suomen kartan vaaleanpunaiset vinoneliöt. En tiedä, mitä noille kävi, kun on tyhjiä koloja joissa ne rakentuivat. Että onko se tosiaan ollut uiva osanen. Vai hajotettu myöhemmin /säkki tyhjentynyt. Jokin viittaa siihen, että maapallolla se oli puoli miljardia vuotta sitten läpinäkyvä säkki täynnä jotain... ja jokin viittaa siihen, että oli ~yhtä kauan sitten syntymä-muna täynnä läpinäkyviä toukan ja kasvin välimuotoja.)
Kontrasti ja värit vahvennettu. Se on kui-
vanutta, punaharmaata maata pakkasessa.
Above: big curved hose: Singing
stander is remains of a big edge-
wire's curve. As dark red ones
in Finland. Pointed not long ago
on/in green map.



Oh my... those gray rectangles may be the same, as Finland's pink rectangles. What is under ice, is the same as Finland 1,85 billion years ago. About exactly the same. It is the first life of a planet. I wonder, if it has a mother with previous information (crazy thoughts) and it goes on, or if ... I don't know. Primitive life does not seem to be "infectious", but belongs in materia. (If it has a goal / purposes, then it may be something about with the wholeness, knowledge, information and sensors - started how and for what? I have sometimes thought, that what if the story/history of the universe is manipulated from the future - information and something else travels in time - backwords - all the time.)


Jos näyttö ei käänny taakse, eikä kontrasti isone, niin et näe niitä / mitään.

Toukkamaisia, ruukkumaisia, Aladdinin lamppumaisia ja tissimäisiä. Noita 3:a jälkimmäistä muotoa taisi olla muussa kohtaa kuin tässä kuvassa. Sleeping cat... muumioita... Vanha tuttu paketoitu pyöreä tai neliömäinen uusi elämä "sammal-lehden" kärkeensä kasvattamien "pihtien" välissä. Ehkä. Jos on alkuelämää, niin on sellaista. Jos on kehittynyttä, ei ole sellaista. Valkeita Barbababoja korsnaa siellä. Vai ovatko ne lehtiä vain.
Olisihan se hieman outoa, että noin suuria. Ja valkoisia. (Sitten ei olisi kovin kaunis näky, jos olisi jätti-toukkia ja toukan koloja.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.