IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

NumerotPerjantai 23.12.2016 06:34

Laitteella pystyttiin laskemaan muun muassa 19 vuotta kestävä jakso, jonka kuluttua kuun vaiheet...

Se on varmaan jokin " ko - ne "
Täytyy selvittää mikä on ko ja mikä on ne. Eikö ko ole kuu tai (aurin-)ko tai (kiek-)ko tai kuun puolikas. Ehkä se on kuu-nej ? Hetkinen... negy neg nej ei ... nägy ei näy ... näky-mätön... nägy-vä ... kuu näkyy ? Ne nep... nap = nep ? Nap = kokonainen nappi. ... (oh-)ne gyy ... ilman painoa. Viimeinkin ehkä keksin mitä tarkoittaa negy. O- jos jäänyt pois aikojen saatossa, niin se olisi ollut saksalaistyyppinen ohne: ilman. 4 on ilman painoa. Ja O-megy ... kai se on sama. Ja sama kuin "utan mega". Ilman maakosketusta. Ne = ilman. Ko-ne = "Kuu-ilman". Tai jos ne olisi 4, niin sitten se olisi "kuu 4" tai "kiekko 4". Tai jos ko olisi puolikas D niin sitten se olisi "puoli ilman" tai "½ 4". Koh = valo. Valo 4 ... valo painoton :) Kuunvalo ilman. Ve-ne olisi vesi-kevyt/"veteen ei painu". Negy voisiko olla "ei maata vasten/ei maata vasten putoaminen"... Kone olisi silloin joko Kuu-kevyt, valo-kevyt, puolikas-kevyt (tai kiekko-kevyt)... kuu/kiekko/valo ei maata vasten ...
Kone-sana kuulostaa ikivanhalta. Näiltä: sa-na =sara

______________________________________________________

8 Octo Takaisin-sana at-gal muistutt. kol-mea. .. aat, atu. ACTA ATCAL. LAG TAA 8/ UTAA GAL 3
Liukuu takaisin ??? Leek taa. Onko kysymys auringosta ja talvesta?
En ole tutkinut tätä, muuten kuin etsimällä "kol"-(me) :a ja löytämällä takaisin-sanan "atgal". Tämäntästä tulee vastaan sana, joka on kuin jokin USA:n osavaltion nimi. Mitä tarkoittaa Utah? Ehkä se on takaisin-sanan vastakohta. Kevät, ylös ja eteenpäin. U-taa eli ei-taakse. Niinkuin o-mega olisi painoton. Hetkinen... u-tan mega... jos u kieltää, niin vaikka utan on ilman, niin mitä on pelkkä tan? Olisikohan tahmea ja jähmeä maavoima.
Ehkä intiaanit auttavat muinaisella kielellä. Ehkä Afrikka auttaa: sha-kal ... sanoinkos minä senkin olevan "kulman" vai mikä se shakaali-juttu olikaan ... ylös kulma... hyeena...
Aa-tuu ... 8... PALUU... LA-TU... october aatum ... enempiä sanoja tutkimatta voisi ajatella, että 8 on takaisin, paluu, aatu, aatumn, syksy, lokakuu. Aata aatu ahtu acta octo. Ja Utaa/utah olisi menomatka / eteenpäin / kevät / huhtikuu/kolme. Ja numerot näyttäisivät ulkonäöllään tämän saman. 3 8. (Sormet, entisajan muistivihko, kirja, kalenteri, opas valjaista, auringosta, toisen ihmisen kohtaamisen etiketti ehkä ihmiselle, joka ei osaa eikä saa sanaa suustaan ?, tähtitieteen kirja, maanviljelyksen perusteet, ja mitä kaikkea se olikaan, kamasutra, ehkä kankaan laitto joka on melko mutkikas ainakin äkkinäiselle, Ei ollut kynää paperia, ei kirjoja ei nettiä. Sormet olivat muistitikut. Very handy. Jotain näistä ainakin oli. Ehkä maailman ensimmäiset sanat talletettiin näihin muistitikkuihin. :) Ensimmäinen oli uts uch ux, "tappaa, läpäisy, läpi toiselle puolelle, ulos, ulottaa, toisella puolella" ( =outs, ocean). <-- täytyisi katsoa African kieliä, jos haluaisi tarkistaa, että onko tuo totta.

________________________________________________

"Kivettyneet jalanjäljet kertovat: Ihminen on asunut "maailman katolla" Himalajalla odottamattoman kauan"

Ne eivät näytä jalanjäljiltä, vaan joltain hirveän alkeellisilta sienimäisiltä jutuilta, joiden tummat pyöreät läiskät saattavat olla samoja, joita sanotaan yorgioiksi. Tai näyttää hieman niiltä: (Läiskiä kiertävät osat suojaavat "nauhoilla" keskikammion, jonka sisältä kasvaa ristiin ja kaartuen yhteen langat uuden läiskän/kammion luojiksi.)
Minkä takia sienimäinen kasvusto kaartaa just sen jalan ympäri? Onko siinä ollut sitten kuoppa, ja ... täyttynyt jollain, ja sitä sitten sienimäinen kasvusto kierrellyt? Ei sellainen kulmikkaastikin taipuva alku-sieniotus suuntaa sitä "vatsapuoltaan" muun ympärille kuin oman jälkeläisensä. "Vatsapuolen" ... voisi olla vatsapuoli... minusta tuntuu että alkusieniotuksilla voisi olla vatsapuoli.... mutta en tiedä onko sellaisia ollut.
Sitä paitsi: "oikean jalan" jälki on aika paljon isompi. En yhtään usko, että nuo olisivat jalanjäljet. Jokin sienikasvusto värieroineen on kivenä. ... vai onko se jotain pintakuviota... Kuuma lähde? Kauempaa katsottuna näyttää vähän samalta kuin Marsissa, että "läpinäkyvät koiras-lehdet ovat kahden naaraslehden reiällä". Tai vielä kauempaa katsottuna jättikokoinen sammalen "kärkisäkki", sammalelle kuuluvine kaksine pyöreine "silmänreikineen" (pyöreähköt isot tummanruskeat läiskät).
Jokin alkusammalen kaltainen kiertää mielestäni ruskeaa kohtaa. Ja vielä yksi huomio: aivan kuin 2 tumman läiskän välissä olisi näkymätön/johonkin velliin uponnut samanlainen jalkapohjan muotoinen osa. Venäjän Yorgia-kivessäkin on niin, että kahden pyöreän tumman välissä saattaa olla yhden paikka tai yksi samanlainen, joka ei ole tumma. Siinä sanotaan olevan yksi ensimmäisistä eläimistä, no niin saattaa olla, näyttää sienimäiseltä kasviyhdyskunnalta. Ei niistä tahdo saada selkoa. Jos jalanjälkien "päkiöitten" tummat läikät ovat samat kuin yorgialla, niin sen pitäisi olla jokin suojakalvo, jonka alla luodaan seuraavan sukupolven alku. Ihankuin "jalanjälki"-juttu oli varrellilnen, nuijamainen, jonka päässä on se tumma ympyrä.

Ajattelen niin, että ne vinoneliö-keskustaiset lehdet, joita linnunrata ja kuu ja kaikki kasvattavat, ovat muuntuneet maapallolla niin, että sen sijaan, että olisi jatkanut kasvuaan vain suoraan eteenpäin, alkoi kasvaa sekä eteenpäin että kello 10.30 kulmaan... tai jossain on klo 13.30 kulma... ja on ollut pitempiä lehtiä, joissa on ollut 2 tai 3 keskus-vinoneliötä... en muista oliko ne Marsissa... (minä ja minun sekavat tutkimukseni). Jokin charnian juurinapi näytti siltä, kuin se olisi kuollut uudestaan ja uudestaan, ja aina kuolleesta on muodostunut sisälle pienempi nappi. Ja siinä oli jokin kulmakin. Sitten oli ne kasvaimet ihmisten poskissa... ajattelin, että kudos on kuollut, ja universumin ikuinen elävä kuollut on ottanut sen aineen valtaansa, jotenkin... ja tekee kaaret ja sisälle kammion... Mitä on kammiossa? Maapallon kaikenlaisten kuplakammioiden mukaan siellä pitäisi nukkua kääpämäisen sienen näköisiä viukuloita, pieniä säkkejä, tai en tiedä... jotain epämukavaa. Ja sisäreunoilta pitäisi kasvaa ulos ristiin 2 lankaa (vanhin aste). Hulluja ajatuksia. Halusin vain (yrittää) katsoa asioita, joista ei tiedetä paljon mitään.


________________________________________________________


hullutuksiani

_____________________________________________


Katsoin jotain menneitä jumalten nimiä lähi-idästä... sieltä mistä tämä jumala-jeesus-höyhötys tulee. Lapoin omasta päästäni jatkoa. Oli ollut myös todellinen kuningaspari nimiltään Ahab ja Isebel. Ja jumalat nimiltä El ja Anat. Isolla kirjoitetut ovat oikeita jumalten nimiä. En tiedä mitä se jah-ve tai je-ho-va on, mutta kyllä niillekin varmasti on historia. Jah voisi olla jo, ve voisi olla taivaan bendumi taeve, je on taivas, hoo ja ve viittaa 6:een ja 7:ään, mutta enhän minä tuota kieltä osaa. Ah-ab ... taivas ylhäällä, jo ylhäällä... el on bel eli taivaan kansi, a-nat kuulostaa yöltä. Enhän minä näistä tiedä. Muuta kuin että sanat koostuvat pienistä sanoista, ja vanhat sanat ovat maailmanlaajuisia. Ja että kirjaimet voivat vaihtaa paikkaa, tai sana voidaan lukea lopusta alkuun. Saksa on Teutateksen maa ja meidän maa on voimamaa. Peloponnesoksella, oliko se Tirolissa, on sellainen paikka kuin Routsi. Se on varmaan/"varmaan" sama kuin Ruotsi. :) Samassa paikassa on jotain Voutsara -nimiä. Kuulostaa suomelta. Kun routsi muuttuu ruotsiksi, niin tietenkin voutsara muuttu vuot-saraksi.



taivas, eli taebes, niin se on sama kuin aset laset lasaitti ben:n, bet:n eli baitin. Syöddi sieddi, siedi. Tai siltä se ainakin näyttää. 7. Etusormi kaartuu maata edustavan peukalon ylle.
(Kaari on syötti, mutta ehkä se ei silti tarkoita, että taivaankansi olisi syötti tai ansa? Tai sitten ansassa ovat tähdet tai tähdistöt, tai me. Tai, taivaankansi näyttää meille entisajan jännää scifiä näkymättömästä härän metsästäjästä, eör - roe :sta.)

_______________________________________________________


Minä ja tyttäreni emme ole (kumpikaan tahollamme) pitkään aikaan katsoneet tv:tä... muuta kuin luonto-ohjelmia ja uutisia. Avasimme nyt tv:n... oliko kanava 14 vai mikä. Tv:ssä 2 nuorta aikuista oli huoneessa. Lätkäisivät vuorotellen toistaan paljastetulle takamukselle kämmenellä. Ja sitten kohta tutkivat, että jäikö jälki.


Uusi voima.fi: Kolttien sisukas suku:
"... Viktor Fillippov Luujärveltä, Venäjältä. Fillippov opettaa perinteistä saamelaista sani-reen tekoa. ..."
Taas on tätä sani-sania... reki on kolme. Sani on kolme. Kelta on kolme. Koltta on... kenties kolme. Sani on Zenie. Zen on viisaus. Zeus on taivaassa. Se ja je on taivaa...seen... suksi kaartuu... zenie... niel-qii ... tre on liukas, kel ja lek on liukas, liukas ja tre on 3... aurinko on keltainen... ja kolme on keltainen... Kaiken huipuksi Sani taisi laulaa keltaisesta toukokuusta. Mikä vielä hassua, toukokuu saattaa olla 4. Onkos se joku saamelainen, se Sani?
Huoh... johan minä näitä yritin järjestää... että 3 on semmonen kajak-kuojaas, auringon kupu vaiheessa 3. Suksi ylösalaisin. Juka --> kaju. Kalju. Kaj- koj koi kuo. Minä sekoan näiden kanssa... että mitä on sanin ja zenien tarina. Kaaren voima... saako reki aurinkovoimaa, jos sen jalas kaartuu sulavasti? Auringon reuna kaartuu täydellisen sulavasti. Ai niin se oli se pii, 3,14 ... Onko pii sotkettu tähän rekihommaan? Pyörässä piin ymmärtää... se on semmonen vaunu se reki, että kulkee täydellisen kaaren voimalla, vaikka ei ole edes pyörääkään. Liittyykö se zenie luokkiin vai eikö se liity... hetkinen... zen-IES ... seines... seinies... senes... zenez genez ... genezaretin järvi ... mikä se sellainen nimi oikein on... No kajak ainakin on kaju toisin päin, eli juka, juksa ja suksa. Veikkaan.
(Meneekö kukaan muu tässä sekaisin, kuin minä itse?! :) Ai niin ja sitten vielä se kyy on kiinni maassa ja sillä on zen voima. Vai mikä voima sillä on? :D Ehkä maalla on qii-voima eli kiinni-voima, ja kyyllä ja suksella on zen- eli kaaren- eli auringon kehän voima mennä liukkaasti. Niin se varmaan on. Zen-tieto... Mahtaako olla millään muulla tavalla tallessa tätä "zen-tietoa", kuin numeroitten nimissä...

_____________________________________________________

Ainakin selvästi kuukaudet ovat numeroissa. Se alkaa helmikuusta. (Ehkä kuukausien nimet oikeasti ovat tiedossa.) En ole viitsinyt vieläkään tutkia 6 ja 7 lisäksi muita.

1 Febr - Lumous, pikkurilli sakari-sormi. (Häntä? Savu? Muu nousu?) Taz (aamu-)uzvaz.
2 Maaliskuun ja katseen/leikkauksen yhteys voisi olla kevätpäivän tasaus
3 reunan sileä kulku =pyöreys. 3-pii:n kuva on 3. Kel-pi vetehis-hevonen
4 Mai. Jos 7 L'azul, niin touko L'amul/ L'amur? air feör fiör? 4=mai(to)? <--lehmän tissit
5 Jun Sanoin tämän olevan "hanka", "junka", "easy", "isi". Asettuu hankaan 22.6?
............heinäkuu puuuttuu peukaloitten välistä.............
6 elokuu. Äiti maa
7 Septem. Se on 7. Setti. L'andzetti ... viritys ar- purkautui -RA(aka)na. Syys, pyynti?
8 Octo Takaisin-sana at-gal muistutt. kol-mea. .. aat, atu. ACTA TACAL. LAG TAA/ UTAA LAG
Liukuu takaisin ??? Leek taa. Onko kysymys auringosta ja talvesta?
9 Nov noi noir nuar njuu niu njyy
10 Deca Dece ege egenum gumene ??!! Gumenem ug ... exenexe...
...........................tammikuu puuttuu...........................



muuta: Olisi kankaan laitto, loimen luomisesta (10) kudontaan (1). Minä vaan kehitän näitä omiani... Tarvitsisi numerot kipeämmin kuin hevosen valjastus. (Po-le po loi-mi ...) (<--kirjoitusta on kuulemma vaikeaa kääntää :D tämä menee ihan nauruksi tämä homma. Varmaan olisikin vaikeaa, jos siinä lukisi kaikkea tätä.)

1 Fibr - pol
...
3 reunan sileä kulku saavutetaan välineellä, joka muistuttaa "3-piitä"
...
5 tukki
6 tukki
...
...
...
10 tiuhta. Se on järjestys, loimen langoissa, säilytetään alussa tiuhtalangalla. TI-UHTA. Tarkoittaako tiuhta, että "kymmenen yhtä" ???

_________________________________

1 uhi/oxi 2 cats
3 koi-ra - 4 muul Lamour??!! Se on semmonen voima joka vetää lakoon :D
5 - junka = härkä
6- lehmät,koos 7 sebo hebo hoos hoot/shiip
8 ? - 9 ?
10 hen ..................... (Tämä menee jo Wettenhovi-sepo-hepo-jutuiksi :)


____________________________________________________
Nelosesta, oranssista, voi vääntää jotain aurumin kaltaista, ja 3:sta, keltaisesta, koltaista koltaa.

1: utu, lumous, ja aamu-hämärä. Ruusukvartsi (ja muut "sumut")
2: - mikä väri? Cättäc kettek VALKEA? Nous.Aur.ensim.säde kats catch tats
3: kol- kelta. Oliko Suomen kolmio-merkki koltta-saamelaisten?? Mikä se oli?
4: foar feör oirio airia eorroe oarao - oranssi pakostakin. Kelt ja pun välissä.
5: po, pa, isi, viisi, easy. Väri: "ponane" (ponas?)
6: äiti maa. Emame. Väri: Emerald
7: ehkä tämä olisi sen lau- lao- verbin vuoksi väriltään blau blå ? Lapis LAZuli... lazetti... En tiedä mitä tuo "lazuli" tarkoittaa. Blow ja blau... nyt se jo blasetti sen bendumin, eikä vain lasettanut. Jos se blosetti ...
Ajattelin välillä, että sateenkaarta viritetty pyydystysvehkeen kaarena. Sininen olisi kyllä taivaankansi.
8: ? Harmaan, violetin, tai tiikerinsilmän paikka?
9: se lienee nuori nuar noir - musta
10: xynonyx ? - yx, syn, synonym, non, onyx ... xy menem yx? ???

10 tai-xi 1
9 nai di 2
8 ai pi 3
7 sai fi 4
6 mai si 5

Jotain tuollaista voisi olla ollut. Olisi saattanut olla. Näitä täytyy vielä tutkia. :) Keksin peilikuvasanat muistaakseni silloin, kun ensin etsin äitiä seitsikosta ja kahdeksikosta, ja sen jälkeen rupesin lukemaan po je po lo mi :tä väärin päin. Toisaalta näistä ei voi löytyä "lukemattomia" asioita, mutta en hämmästyisi, jos vielä löytyisi jotain.
Onko se ilmakuningas, heikko-vahva, Orion, joka landzetti bendumin? Vai kuka se on? Jumala? Ehkä Orion = jumala ?


_____________________________________________________

_Sanat_ eivä lukeudu kummastakin päästä samalla tavalla, vaan kokonainen asia. Niinkuin feör, hento, on toinen ääripää ja vastakohta on röef, karkea/kova/voimaltaan raaka.
Paitsi numerot näyttävät lukeutuneen kummastakin päästä samoin.
(Onko jokainen numero sitten pieni täydellisyys/kokonaisuus, asia, jossa iso ja pieni yhtyvät? :) Faaraolla on kokonaisuuden voima: Hän on ilman ohut, mutta hän on voimakas kuningas. (Tai, hän on lempeä hallitsija.)
On kyllä sanoja, niinkuin arra... tämä johtuu varmaan siitä, että ar on viritys, ja ra on voima jolla nuoli lähtee. Kaaren voima iski jälleen kerran.


OAL - LAO <--
SMOLL - LAORGE ?
,EOR,OER,AIR /nothing ? - ROI, ROE, ROAR, RIA? R E A L !
LAER, LIE - REAL !!!! <--- Epätosi ja tosi

oli eräs outo 7: toddobada. Bada on kai bait ja pyytää, mut onko toddo "totta" tai epätodelllinen läpinäkyvä Orion-metsästäjä?

Onko Orion "kuningas joka on ilmaa/näkymätön"? Vai mikä se on? :D IORROI EORROE. Egyptiläisittäin Faor roaf. FAOR:n pitäisi olla kevyt ja painoton niin siitä pitäisi saada indoeurooppalainen 4. Four , jonka pitäisi liittyä voimaan tai painoon tai painovoimaan niinkuin arvelen "neljä":nkin liittyvän. Four olisi painoton, niinkuin faor/eor/ior.... tai fairy. OIR IOR EÖR FEÖR FAOR FOOR. Nimeen Orion vaaditaan jokin Oir:n kaltainen alku... niin olisi Oirrio/ Oirio.
Fair - rough <-- Hento &raaka ovat siinä: FÖR & RÖF. Heikko ja vahva.
Mikä on faarao? Heikko ja vahva, vai näkymätön kuningas, vai ei kumpikaan näistä?

Tämä peilikuva-juttu näkyy englannissa hyvin. Me luemme sitä täydellisesti.
**
****
******
Orionin ja four:n yhteys=massa/voima/paino. Vastasana luetaan lopusta alkuun.
REAL REA ROE ROA ROAF RÖEF= Todellinen kuningas massallinen vahva "raaka"/karkea
LAER AER EOR AOR FAOR FEÖR= Valhe(ttelija) ilmaa eiMitään kevyt hento
******
****
**

Four = 4 jalalla paino jaettu lähes massattomaksi.
ees-taas -säännön mukaan sanan pitäisi olla sanas.
San-nas ... sa olisi katkaista, san olisi yhdessä - "kokoNA:ksi"?
Koko-NA:ksi, Nap: si, Napiksi heikko-vahva, pieni-suuri, kevyt-painava. Nip. :)
Nyt on zen-tieto hallussa. :)

_____________________________________________________


Perkule.... jos se on vaikka LOAD LAOKASOO. Ladata ja laukaista. Virittää ja laukaista. Nimittäin Orion. AIRIA, AERREA, FOARAOF (FAARAO), <-- ROARAOR (Norwegian warrier, i guess), WORROW (other nation's soldier), ARRA (arrow), ROARAO <-- LOA LAO <-- Ihan takuulla ihan takuulla tuo on load & laokasoo. Lanzetti bendumin. Selevä homma. Koska Finland voi olla Finrand, niin myös Roarao voi olla LoaLao. Ehkä Laos tarkoittaa "laukaisee", tai jotain sellaista. Tai sitten kuninkaan, tai kuninkaat. Voisiko jousipyssyn virittäminen oikeasti olla "loa(d)" ??? Raaka... siihen tarvitaan ainakin jonkin verran voimaa. Katopas kun viritetään voima sinne..., niin laukeaminen on päinvastainen tapahtuma. Kyllä ne on sen miettineet. :) Että viritettäessä käytetty voima purkautuu laukaistessa. Roa on jousipyssyn virittäminen voimalla. ROAR!
Se lanzetti bendumin, ja se vaan on niin. Loa lao. Loa on se alku siitä "La sait sea":sta. Vai onko loa myös laittoi. Laittoi syötin = langetti kaarevan pyyntivälineen.
Rao lienee kuningas, myöhemmin. Nimittäin faa-rao, ja roi... Eli kuningas on kaukoidän lao, laokasta (ase). Faarao on "virittää (voimalla) ja laukaista (ase)". Ja siinähän se asettaa-verbin ase onkin. Kun se asetti ja sitten lasetti sen. Faarao, foaraof, tarkoittaa Orion. Ja indoeurooppalaisten four, fyra, fiir, fiör, tulee samasta sanasta, kuin faaraon alku, "virittää ase / raaka". Foar. Taitaa olla myös pelko, fear ? Force luulisi tulevan tästä voima-sanasta foar, roar. Meidän laukaisu on vanhempi, koska se on maailman ääriltä, kaukoitäläisten kanssa sama. Lao. He puhuivat peilikuvakieltä - ainakin numeroissa. He, ja me myös. Kaikki puhuivat sitä. En tiedä missä. Se on lukemisen taitamista ilman merkinpiirtoa. Oletan, ettei kukaan ole hoksannut tätä ennen minua. Että sanat lukeutuivat kummastakin päästä samalla tavalla. Se sääntö tekee vanhojen sanojen esiin kaivamisen enemmän kuin puolta helpommaksi.


Ei kai nämä ole kiviä tai värejä vielä kaiken lisäksi... Listoja voi olla paljon. Kel-tainen on 3. 5 voisi olla po-nainen. Utu/vatav/vitiv ja zavaz voisivat olla valkea ja savu. Niitä koskettaa 10 vaihtuessa 11:een se 10, musta; o-yx. Noir viittaa kyllä yhdeksään, mutta niinhän nämä muuttuvat aikojen mukana. NUORI, NOIR, MUSTA. MUSTATUKKAINEN ON VIELÄ MUSTA, NUORI. Musta ja valkea kohtaavat numeroissa rajalla, kuin harmaahapsi ja nuori. Jos yhdeksän olisi musta, niin kymmenen pitäisi olla harmaa, ja ykkönen on se vaalea usva joka valkenee. Nuolisotilas, iasai, on näkymätön. Läpinäkyvä. Kuin häneen kuuluva Aerrea / Airria. SenKINkö vuoksi 4 on painoton, ilman force/kyytä ? Orion-nuolisotilas, ARRA WORROW, on näkymätön JA PAINOTON. Utan megy. Ilman maa-kyytä/kiinnitystä. Ilma ei kyllä ole ilman maakiinnitystä (tietääkseni)...
Veikkaan, että KEL-Tainen, KOLT-ta ja KOL-me liittyvät yhteen. De-koltee... se liittyy kaulaan. Niin liittyy längetkin, kuojaakset. KOLTE: KAULA. KOLTA: KELTA, KULTA, KOLTTA. Koj jok, kajak. Kajju. Jukka. Dzuksa. Liukka. Liukke. Lekkel. Rekker.
Liittyykö 3, keltainen, koltta, TAI edellisiin liittyvä koj siihen, että suomalaiset merkitsivät tuotteensa kolmiomerkillä?. Mikä hemmetin... miksi kaula sama kuin kelta? Minkälaiseksi menee nahka, jos syö raakaa maksaa? Kyllä se vastaus jossain on, suksessa, kodassa, ihossa, keltaisessa, kaulassa, tai jossain. :)) Ehkä /\ tarkoittaa paras. Se on se enin. Onored. Kunnioitettu, vanha. Eli emame. Joka oli se äiti maa. Silloin se ei liittyisi kolmoseen muuten, kuin siten, että latu on maanpinnassa ja että auringon koj nousee maan takaa. Hetkinen... koj on 3. Koj on kuori. Kuori on siis 3. Kuori on nahka. Nahka on siis 3. Mitä järkeä olisi kirjoittaa eläimen nahkaan, että tämä on nahka. :D Aikana, jolloin keinonahkaa ei ollut olemassakaan. Nykyäänhän sitä merkitään, nahkan merkki nahkaan. 3 on aurinko. Tietenkin se on keltainen. Suomalaiset merkitsivät tuotteensa /\ aurinko keltainen 3 ree. Liukas ja sulava täydellinen kaari 3,14 :ää noudattaen. Mikäs se on se "Koltta" ?


Numerot ovat olleet kumminkin päin luettuina samanlaisia.


1 UZU IXI EXE OZO ZOVOZ ZAVAZ ...sovus tulee savus ja usvas ... <--paras :D Tavaz
2 KETTEK KAZZAK CÄTTÄC TEZZET DOSSOD - tassun kasso, kättä katto ettee attack sod
3 LEKKEL/ REKKER/ KAJAK/ KOJ JOK <-- liukas lykke tracker jäljessä. +kuojaaksia. ... ilimoja pijelly
4 FOAR-RAOF OARROA AERREA ARRA EORROE WARRAW WORROW
5 ISI / IISII / OPOPO ? OPO ? ..... on olemassa hajuste-aine nimeltä opoponax

6 EMAME / ANANA äiti maa vanaha AANNAA HAATAAH CASAC KUSSUK?
7 IASAI (Hmm Sakuran "Izayah Izayah". LASAITSEA. ... nasai? )
= "se, joka asetti syötin/kaaren, lasetti bendumin". Kuulostaa A.I.:tä.
(Toisen käden vastaavassa on se bendumin landzettaja. Osiris.)
(..saitsea.. bendum/kaari... Izayah ... Sakura...sa(teen)kaari... ?)
8 OTTO, EITIE ? AITIA ? AIHTHIA ? THA AHT ? (THOT ?) ITI= 2 EYES ?
9 NUAR NOIR NOION NAIAN NAINIAN
10 GYMENE - MEGYEN/ EGYNEM - MYNE EG .... NITIN , NETEN , NEZEN, NEXEN, ONYXYNO, XYN O NYX, SYNONYS - SYNONYYMI, IMAXAMI, MAXAM, MIXIM, .....??? XY MENEM YX
"XYN ONYX".... kohdata yksi ? Kymmenen kohtaa uuden ykkösen. Katso tuossa on ykkönen, joka on one:n ja yksi:n välimuoto.


"XY MIXIM MAXAM "... kysymys syy miksi maksaa... ne ovat siellä tyrqytyz-paikassa varmaan vähän onyxia ostamassa.....
Nuo jos osaa, niin lukutaito tulee ihan itsekseen. Vanhat ihmiset sanovat, että lukea, kun tarkoittavat laskea. Ja numerokin on luku eikä lasku. Hienot jutut nämä numerot. Voitko kuvitella, että numeroilla voi lukea! Sanan jäljittäminen on paljon helpompaa, jos se on ollut kumminkin päin sama. (Ior roi ? Korva-kuningas ? Mikä se olisi? :) Suuri sankari on korvakuningas? Sotakuningas: eor roe... eikun ilmakuningas ... eor roe = warraw. Sillä on ARRA.)
Uzu = oppo. Toisella puolella seinää, vedenpintaa, tai jotain
Salaisuuksia zakkarassa ja vaikka missä, selvittämättä. Kaikki zakkaran, zakaran, zakarin, zakan, zakuran, nasain, salaisuudet.


________________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.