IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

TeotihuacanSunnuntai 04.02.2018 10:58

Osa voi olla puuta heinää, mutta laippa, pyöreä levy jossa on reikä keskellä, on 5, Saturnus, morsian korkealla kolmois-kruunulla, ja kuusimetsän Baino, 6, on Jupiter, kolmella kuusen kuvalla. Että kaukoputkiko niillä on siis ollut. Siinäpä teille ihmetystä. Että miksi morsian on laippa. Hmm... onkohan tämä näin... pakko sen on olla... 2 valtavaa planeettaa on pantu morsiuspariksi... Ei siinä mitään, mutta että näkivät Saturnuksen renkaan.... Onko se sattumaa? Mistä minä eksyin siihen morsiuspariin, liittyykö se nyt yhtään mitään Teotihuacaniin... paitsi että siinä näyttää seisovan morsiuspari. Ajattelin, että he tulivat Bismarckin kautta (erittäin suunnitelmallisia kielineroja ja tulevaisuuteen katsojia minun silmissä :D), joka sisältää vietnaminkielisen laipan, joka taas Romaniassa näyttää morsiamelta, ja paljastui, että kaikki Euroopan morsiamet ovat "laippoja", sekä että Bulgarialaisesta laipasta on tullut "planeetta". Saviruukussa kyllä on merkitsevän näköisiä piirroksia.
Ai niin, se onkin niin, että kaikki planeetat ovat "laippoja" eli CD-levyn näköisiä (junanpyörä)-lätkiä, jotka kulkevat radalla kuin junat. Näin ei voi sanoa, ellei myös kiskoja ole ollut olemassa. Ja niistä Saturnus ja Jupiter ovat morsiuspari, 5 ja 6. Siinä lumous olisi viisi, viistossa, vas ... planeetat voivat olla lätkiä, mutta ei kaikki voi olla morsiuspareja. Vai voiko? Maa ja Mars ovat sitten myös morsiuspari. Ehkä pyramidin alla kököttää morsiuspari Merkurius & Venus? Se selittäisi heidän kokonsa! Ni ge - alla, ni - lähellä. Planeetoita, jonkun häät, heidän menneisyytensä? Ei kukaan raada 20 vuotta valmistaakseen meille arvoituspelin. Suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä oli aivan hirveän paljon. Mutta ei ihminen taida koskaan niin kaukokatseinen otus olla ollut, että katsoisi tuhansien vuosien päässä makaavia raunioita kaupungistaan, jonka rakentamista on vasta aloittamassa. Jos arvaa oikein, arvaa, että joskus se on kuitenkin hylätty menneisyyden jäänne. Mutta haluaa ehkä joka tapauksessa rakentaa jotain "elämää suurempaa". Heidän esi-isänsäkin rakensivat sellaisia, mutta tarkoitus lienee silloin ollut säilyttää "suuren ihmisen" suuruus.
Oliko tarkoitus aina sama, kun rakennettiin suuri pyramidi? Jos piilottaa hääparin pyramidin alle, ehkä haluaa säilyttää ikuisesti rakkauden? He liittyivät veteen. Rakkaus voisi saada nikertämään moisen luolan. :) (Laskeva vesi-pohjukkainen luola, jonne mentiin kuin kaivosta... sekö ei sitten ollut kaivo... ihankuin koko Teotihuacan olisi kuin jokin Tomb Raider -peli... "kaivoi kauas=etäälle etel toli.. kaa kaa kaabi kaava, kaba kaba... tikaba, acabus abacus arwakabus... Miksei pitkä luola maan alla voisi olla suojapaikka.)


1 me,jag, maa(pallo) JÄG, JÄÄ (THERE CAN BE ONLY ONE.... :D) - 10
2 EIs AIS ......... 9 Neptunus Po-seiton. =not eis nietos.
3 rek lek liuk =SUN...........8 iktos itkos iskos (tarttuu kiinni)
4 kiini kini kinos /\...../\ 7 Säije etähs(säie etäs)= shäte ejiäs (mökki e jiäs)
5 Morsian = laippa. Reikä keskellä. Eli Saturnus = kronos. Kruunut 3 roomal viitosta allekkain. Jos 5 on kesäkuu, silloin siihen liittyy "vas".
6 Sulhanen on Paino. Baino vahva Wäinö. Sulhasen nimi on "sulhanen" eli jeune mariée, eli join sea, eli zoin vater, eli Zoi-Pater, eli Zeus, eli Jovis, Luvis, eli Jupiter. Lumis sulim. Sulhasen merkki on 666, haata sija enin, aarnimetsän 3 kuusta.

chätee = linna, mökki, rinta, (vähän niin kuin kupu? kylki? Niin kuin ihmisen kylki-koppa niin myös asumus pesä-koppana)

Onder gang = käytävä alla = turmio. Turmus = naimisissa (uzbek). Siitä ei olisi enää iso muutos "Saturnus":kseen. Kronos.... turbiini ... vinaa sakaaria = "without possible" = turmio ... Turnas - vuorotellen... vuoropuolisuuskaan ei ole tästäkään kaukana...


Teotihuacanilaisilla on hieman ripelo tuo sulho. Mutta morsian sitäkin muhevampi. Emmepä me kiinnittäisi huomiota heidän kokoonsa, ellei koot olisi vaihdettu.

Mitähän mantereen pohjois-osassa puhutun kielen nimi, innu aimun, tarkoittaa? Ajattelin että jos vaikka
ainu (fin) inu (isl) ännu (nor) - Ainoa paikka yhä
aimu (est) aimun (hausa) - Mielessäsi rakas

NORI noli= north, när, near, nia, ni, na... lähellä
TOLI = south, etelä, etäälle

Huomasin "kauhean" virheeni: Lasku alkaa muinais-Eurooppalaista uchi-lumousta ja melkein yhtä vanhaa Euraasialaista titaanien morsiusparia ajatellen pikkusormesta 1, 2, ... Silloin osuu kohdalleen sakarisormi ykköseen eli lumoukseen eli uchiin eli 1:teen. Suunta on jälleen kerran vaihdettu tämän jälkeen, koska tammikuu alkaa peukalosta. Jos en väärin muista, kertoi psykologian opettaja 38-39 vuotta sitten, että ihminen kulkee kämmen itseensä kävelijään päin, ja muut apinat kämmen taaksepäin. No minä katsoin sitten välitunnilla, kun herra psykologi käveli itse kämmen taaksepäin. (Joskus jokin kantamus ja sen liikkumaton kahva voi pakottaa siihen asentoon ranteen, sillä muuten omille kintuille työntyvä kantamus vaatisi kulkemaan jalat zikzakkina eikä ihmisen polvi väänny sivulle:)) Jos kämmenselkä ylöspäin on alkuihmisen asento, on laskeminen MELKEIN pakko ollut aloittaa peukalosta. Minähän sanoinkin että Ilomantsi on "lasku alkaa tästä" ja "peukalo". Olen nähnyt esim joidenkin naisten pitävän kättään kämmenselkä itseensä päin, ja laskevan sormillaan. :) Itse sitä tulee kääntäneeksi automaattisesti kämmenen kasvojaan kohti, enkä kyllä laskekaan sormillani. Niin että silloin kun osattiin nähdä Saturnuksen renkaat ja trigonometriat ja muut kukoistivat, ihminen piti kättään ihmismäisesti. Sen todistavat 2 titaania, peukalot Jupiterina ja Saturnuksena. [P.S. No ei ne mitään todista. Jonkin luettelon pää saattoi olla peukalossa, planeetat matchää jos laittaa peukalot suureksi morsiuspariksi.] Jos laskeminen kerran on aloitettu pikkusormesta, on kämmenen melko varmasti täytynyt osoittaa laskijan kasvoihin. Hmm... "maa ja taivas kuuluu tarttua yhteen": se on aloitettu ihmismäisesti pikkurillistä, ja maan ja taivaan kuva esitetään (kuin Trump) vasta kun lausutaan "tarttua yhteen". Luulin tähän asti, että maa ja taivas yhteentarttuvina pihteinä esitetään lausuttaessa "maa ja taivas". Minua sotki se, että kuukaudet ja up-rilli ovat toisin päin. Ei hitto... on siinä ollut symmetriaakin alussa... aes seiton [ ] ... "järkevämpi järjestys": asetti bendumin-seitin vastapäätä tulee teltta-leiri-... näkymättömän para-hengen vastapäätä tulee näkymätön ilma-höyry-henki joo se on oikein. Aika hyvin kaikki matchää kaikin päin ja viereiseensäkin.

_______________________________________________
Sähelsin tämän, hajuvesi-arviointien lomassa, viimeisen viikon sisällä, ja lätkin nyt ne "löydöt" tuohon, valvoen aamuun. Ketzalcoatl tarkoittaa "Kuka lukea=yhdistää=laskea osaa". Se on juuri sitä matama-tikasta, matama ja tikit kuvassa saviruukun keskellä, ehkä.
Tuo professori sanoi jotain että Kuningas astui veteen, eli kuoli. Olikohan ne nuo samat sanat... paitsi että hän puhui tunnetusta intiaaniheimosta. Tästä ei tiedetä mitään.
2potens2 ja 3potens 3 <-- nimettömät sormet, joista toisessa puhutaan gravitaatiosta ja toisessa siitä AITI AI:sta joka kaareuttaa aineen ympärilleen... se on siis ei-aine. Oho, keksin toisen 18-81 -tilalle: vas alapool 51 - 3 roomalaista viitosta 15. Tai: näj näj n... olisi aika katsoa nro 9:n nimi.... entä 555 666... 365... vasten kuutosia, joo, ristiin peukalosta pikkusormeen olisi 6:sta 5:een. Koska lööly2 on näkymätön henki, niin kuin on ristiin mennen vastapäätä näkymätön henki para9. 365 dre ja vuu, jossa 6 on JA-hmea AJne minä jag, ja 5 on wu, oliko kiinaa? Entä tämä: 3x6=18=9 ja 3x5=15=6. Henki ja ruumis. Jos 6=jähmeä vasser eli jäg, lukisi "henki jää". :) Ruumis lähtee ja henki jää.


He kaivoivat kovaan laavakiveen maan alle satoja metrejä pitkän ahtaan luolan puutikuilla, kiviukot istumaan perälle, ja laskivat metrin korkuisen vesikerroksen siihen sitten. + maailman 3. suurin pyramidi tarkasti ukkojen yläpuolella maan pinnalla.

pellen nenä.... silmän ympärillä rinkula... mahtavan hautarakennuksen kyljessä jos lukisi että "saitanasta lähti henki" .... sitten on jokin silmä.. ja kun ruvetaan liittymään niin kumartaa suolen ....

Onko niitä käärmeen päitä joka sivulla? Galapagoksella törröttää aivan kauheita kummituksen päitä seinämistä ...ööh...
Liekö tuhoutunut kaupunki omasta hulluudestaan (raaka uhraaminen ja kukaties huumeita tai elohopeaa) vai saivatko sen tuhkasateenkin päällensä.

UTSEK JA ITSEK (baski, suomi), ovat sukua uchi usva udulle, joka lumous-hetki on ennen auringon nousua, kun valo tulee vinosti oman massan eli maapallon takaa ilmakehän valaisten, ja on ITSE valon edessä niin ei näe valoa kun tahtoo massu olla niin mahtava Maalla. Todettiin vaan yhdellä sanalla se asetelma. Se oli nousun vaihe 1.

Alkaa että ko... ja on 38... eikös KUUHUN ole MATKA, joka alkaa että 38.... mutta se on silloin kuin piilotettu sen numeron nimen sisään, että "kuun rata" lukisi kolat -sanan sisällä, vaikka se jakaantuu osiin kol ja at. Ainoa este tähän olisi ehkä vain se, että KILOMETRIT eivät olisi olleet käytössä. Kyllä ne muuten on tehneet kaikki temput ja laskeneet kuinka kaukana kuu on. 2 numeroa ei vielä sano mitään, että kysymyksessä olisi kuun etäisyys. Enpä minä tiedä "ko rad" -asioista sen enempää.
Toisaalta siihen ei tarvita enää kuun etäisyyttä, jos Pythagoraan lause on. Olisihan se vielä parempi, jos nimi Ketzalcoatl sisältäisi sekä Pythagoraan lauseen että matkan kuuhun kilometreinä. :) Teotihuacaniin rakennettiin ensimmäisenä Kuun pyramidi.

Peukalo 6 massa --> nimetön sormi 4 gravitaatio
Siitä seuraa, että
Nimetön sormi 9 antiaine ----> peukalo 1 alkumassa

Ketzalcoatl:n "vastaus" 3-8 = keskisormi-keskisormi = yhtyminen-hylkiminen.

Vas 5 pyrkii yhtymiseen, ja tikkaat 10 vievät vetävästä massasta "erilleen", meer neer sa.

Eräs asia jäi vielä: minusta intiaanit ovat tutkineet elämän alkua myös fossiileista ja kivistä ja kauluksia on piirrelty. Muistatteko muinaisen elämän ilmiöistä vuoropuoleisuuden, joka ilmenee yorgiassa, joka on minusta muinainen sammal, sekä anomalocariksessa, joka myös on minusta muinainen sammal. Intiaanit kutsuivat VASENKÄTISIÄ myös sillä nimellä Ketzalcoatl. Vasenkätinen on toisenpuoleinen. Onhan se kyllä vuorottaista, jos vetää ja hylkii vuorotellen, tai toisenpuoleista kun keskisormetkin ovat toistensa vastakohdat. Onko alla olevassa kuvassa tarkoituksella kuvattuna jokin "vastapuoleisuus", vai onko peilaus tapa koristella epäsymmetrinen kuva symmetriseksi? "Vuoropuoleinen fossiili" vai vastavoimat?



Ehkä Paras Voittaa tarkoittaa, että aine häviää ... aeno wäenö hävvii ja seon siinä.
_____________________________________
Minä löysin häntäänsä tarttuvia maamuodostumia Etelä-Amerikasta... Ketzalcoatl joka tarttuu häntäänsä https://thetomatos.com/wp-content/uploads/2016/10/symbol-aztec-cliparts-1.jpeg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.