IRC-Galleria

elnath

elnath

en lupaa mitään...

kaikki tapahtui niin äkkiä...Torstai 25.10.2007 15:32

eilen murehdin elämääni ja miltei sen tylsyyttä... tänään ihmettelen kun yhtäkkiä mulla onkin toimintaa, tarkoitus nousta aamulla ja paikka jonne mennä paitsi tekemään hyvää, myös sitä voisi kutsua työksi. se on ihmisten auttamista ja mukavaa mistä oppii itsestäänkin paljon ja siitä vielä maksetaankin. noh, kai se sit on se työ. sana jota inhoan. tai jota oppisin inhoamaan koska joka päivä joku kysyi,
" no, kuis työt?" mitkä helevetin työt?!? vittu mulla ees ole työtä! en syntymyt tähän maailmaan uran taki " on hieno bemari pihassa ja uraputki loistaa" vittu sit ihmiset polttaa ittes piippuun ja alkaa vetää piristäviä ja samaan aikaan rauhottavia, ettei aivot leviä kun on pakko jaksaa monta kymmentä tuntia uran takia töissä. sit ku tulee kotiin nii pää ja kroppa käy niin ylikierroksilla et unilääke turpaan ja maate. lapset ja rakas jää huomiotta.
vanhana mietitää ku on kaikki paikat kipeet ja psyykelääkekasa on armoton: KOULUTUS, TYÖ, BMW, URA, BURN OUT. Siinä sit ihmetellään ku ei elämäs tullu muuta tehtyä ku töitä, valvottuja öitä... on elämä muutakin.
noh, jokainen valitsee oman polkunsa. mä valitsen sen et voi vanhana muistella että tuli kyllä elettyä ja voitua hyvin. =)

eltsi

päivänleffateema: PAHAMAA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.