IRC-Galleria

enfys

enfys

Simple Impartial Enfys.

booooored.Torstai 30.10.2008 00:04

ylläripylläri.

maailmalla ei tapahdu mitään, bb:ssä ei tapahdu mitään, menetän hermoni facebookin word challengeen enkä jaksa!

tänään olen ollut kyllä hurjan ahkera, herännyt joskus iltapäivällä ja viettänyt mukavasti aikaa kirjoitellen ja lähetellen hakemuksia työharjoitteluun. jännäillään nyt ja odotellaan ja toivotaan että pääsis johonki kivaan hommaan. siinä se kevät sitten sujuisikin jouhevasti - 2-3 kurssia koulussa, harjoittelu ja oppari. that's it.

kävin eilen pitkästä aikaa akateemisessa ja mukaan tarttui neljä uutta kirjaa. menin vaan hakemaan jotain kevyttä hömppää ja sitä löytyi (sophie kinsella/remember me?). sitten ajattelin että täytyy kai joskus lukea life of pi (yann martel), joten sen nappasin mukaan kun satuin viimeisen kappaleen löytämään. ja sitten joku kauhujuttu ja terry pratchetin&neil gaimanin good omens. vähän kaikkee erilaista, josko niiden kanssa sitten viihtyisi. :)
tuolla on iso kasa kirjoja odottamassa lukemista, mutta kun ei ne sitten oikein sovi mielentilaan juuri silloin kun tekee mieli lukea. jotenkin viime aikoina tuo hömppä on ollut tarpeeksi helppolukuista, keskittymiskyky jossain kateissa eikä pää jaksa toimia yhtään muun kanssa. oon ikiajat yrittänyt saada loppuun john o'farrellin brittihistorian joka on oikeasti aivan törkeän hauska ja loistava. tyksin kovin o'farrellin kirjoista, se komiikka sopii hyvin yhteen oman huumorintajun kanssa.

voi, bb alkaa. gotta go!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.