IRC-Galleria

enfys

enfys

Simple Impartial Enfys.

to become or not to becomePerjantai 19.12.2008 17:53

näin ihan sairasta unta yksi yö joka on johtanyt pieneen itsetutkiskeluun. voiko tästä nyt sitten tulkita ettei mun kannata ikinä haaveillakaan lapsista..? :D

unessa en ollut oikeasti edes raskaana, ei mitään oireita, tms. mutta yhtäkkiä vaan sain poikavauvan. se vaan pulpsahti (anteeksi sananvalinta, en keksinyt muutakaan kuvaavaa) pihalle kun olin kotona, tony leikkas napanuoran saksilla poikki ja that's it.
sitten parin kuukauden päästä perjantaina kävi ihan sama juttu, kuin myös tästä seuraavana maanantaina. poikia taas molemmat. ajateltiin vaan että ehkä niiden piti olla kaksoset, mutta toisella kesti vähän kauemmin se poispääsy. tässä vaiheessa "vauva" nr. 1 oli jo sellanen about nelivuotiaan kokoinen ja sillä oli puoleen selkään ulottuvat vaaleat hiukset.
mutta yhtäkkiä kaikki kolme vauvaa olikin ihan pikkuruisia, n. 10-15 cm pitkiä. pidettiin niitä kapaloituna vessan lattialla pituusjärjestyksessä yhtäkkiä jostain ilmestyneiden koiranpentujen kanssa (jotka oli siis isompia kuin vauvat). kävin välillä syöttämässä vauvoja jos ne heräs.
samaan aikaan pähkäilin että miten uskallan kertoa äidille että olen saanut yhtäkkiä näin monta vauvaa, ja tajusin ettei vanhintakaan ollut edes käytetty vielä neuvolassa.
ja sitten joku kissoista meni sinne vessaan ja puri kaikilta kolmelta vauvalta päät poikki.

siinä se uni näin niinkuin lyhykäisyydessään. kellään unentulkintakykyjä? kiinnostais nimittäin hieman että mitä ihmettä tuo tarkoittaa. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.