IRC-Galleria

nyt on jo aika jatkaa..Torstai 08.02.2007 10:10

voi itku. olen ollut liian hidaslaiska, mutta nyt, nyt on aikaa kirjoittaa. puolisen tuntia.

ja on sita tapahtunutkin! vaikkakin ei tavallaan paljon mitaan, Griffithissa vielakin, mutta voi.

ihan pallia kun kaikki minun parhaat kaverit taalla nayttaa aina lahtevan. tai ei tietenkaan kaikki, mutta mutta.. ensiksi lahtivat Sahra ja Eva, minun saksatytot. oi oli upeat 2 viikkoa, samanlainen palli huumori, hhii! enka ole enaa niin hyva kaveri Brunhilden, Bettyn, Lindan ja muiden vessojen kanssa. uu. ja vesileikit,.. mutta Evan kanssa Kristoferin mokille Ruotsiin, oi, gonna b heaps of fun!

seuraavaksi lahti Kristofer. pari viikkoa vaan poika vietti hostellilla, mutta aij! semmosia poikia ei usein tavata..

Masumi oli mun ehdoton japanilaislemppari, lahti lauantaina takaisin Sydneyyn. toivottavasti tytto on siella viela syyskuussa, kun sinne menen, aii! sanoi, etta jos olisi poika haluis mut tyttoystavakseen. hihi. oi sita luonnetta. tytto ei englantia kovin hyvin osanut, mutta aina ei tarvita sanoja<3

tanaan lahti Michael. Michael. tulee tuntumaan hostelli kovin tyhjalta nyt. mutta Perthissa viimeistaan nahdaan, luultavasti aikasemmin. Michaelin kanssa suunniteltiin matkaamista yhdessa, kun nayttaa toi Katrin ei-hyvalta-matkaseuralta. hitto soikoon miten tytto voikin olla niin hirvea, ja pahin omalle poikaystavalleen. mutta Kalle ja Annika, oih olisivat niin parhaat matkakumppanit.

hhii saatiin 2 suomalaista tyttoa tanne kanssa, Pauliina ja Mira. moi. ja meidan 5 ruottalaispoikaa. ahh. kihara, nena.. tai siis; Rasmus, Matias, Teo, Jens, Robert. oikeassa jarjestyksessa viela ,D Jens ehdotti matkaamista etela-amerikassa ens vuonna, Rasmuksen ja Robertin kanssa. oi olisiko ees! mutta niiin paljon suunnitelmia. ehka kallen kanssa Euroopassa, ehka Dannyn kanssa etele-amerikassa kanssa.. viela en taida sanoa mitaan, niin monta kuukautta taalla.

viikonloppu oli viikonloppu. mira kerron nyt pikkasen susta. hiha. tytto joi pppikkusen liikaa ja oli pauliinaa lainaten kanniaalio. hia. noei, mhha. aamulla tytto herasi ja sanoi 'oiii, tuntuupa hyvalta, kenenkaan pojan kanssa sekoillut jne.' mutta niinpa.. 2 ruottalaispoikaa taisi koskea vaaria paikkoja, puraisuja ja kaikkea nakyi.. oi neiti olit ihana! ja pauliina pauliina, oi niita tansseja ja huutoja ,D

Anthonysta ei ota selvaa. mutta poika kokkasi aivan mm, namiruokaa. pitkaan aikaan mitaan semmosta syonyt, aika menikin parisen tuntia. mm.. mutta niin. katellaan.

JA HITTO MUN TYOPAIKKA SAATANA KOKOAN LAATIKOITA! ei siita enempaa. en tykkaa, EN TYKKAA! saan aina hirveita aggressiokohtauksia siella, no, sillon tyoskentelen entista nopeampaa, mutta! saakeli 6 pakkaajaa ja yks raukka tytto to fold the boxes.. mina! 6 italaialaisen kanssa tyoskentelen ja yhen laskin koiran hi! italialaiset on italialaisia, mm. mutta viela. pojat jotka nostelee laatikoita saa perkele 1 dollarin tunnilta enemman ja usein kattelen kun ne vaan seisoskelee ja ma aherran. saatana haluan lopettaa! osaanko ees kiroilla anteeks en! tanaan saatiin 2 pulloa ilmasta viinia, hhii! ja saadaan aina ilmasia meloneja niin paljon ko tahotaan. hyvia puoliakin, totta. MUTTA SE TYO!

tykkaan ihan hirmuisesti noista aasialaisista tytoista, en tieda miksi. ei tykata kanadalaisista tytoista, ei! hih. mutta aasialaiset, ne on niiiin ystavallisia. ja hiu, ei aina ihan ymmarra Satua, mutta ei se haittaa.. mae=yummy tai jotain..

mita muuta Satu tekee Griffithissa? eipa paljoakaan. henkailen suurimman osan ajasta ruottalaisten poikien, Miran ja Pauliinan kanssa, taikka Kallen ja Annikan. en enaa Michaelin, vaikka niiiiin tahtoisin. voi poika on niiiin mahtava, mutta enintaan 1.5kk ja sitten tavataan taas<e love! Anthony on huippupoika kanssa, parhaat pingispelit ja victorytanssit, hia.

ai niin mutta teenko jotain muuta? ooen. niinpa, taalla ei ole rantoja, ei kauppoja, ei mitaan. joskus kayn uimassa, mm. urheiluhullu tosiaan (4 kaunista kiloa mahassa lisaa talla hetkella, vuoden paasta ehka 12) ok, mulle sanottiin etta se on ok. mutta ostan ne lenkkikengat! joku paiva..

Javieria, Davidia ja Lydiaa Mildurasta on kovin ikava. Javier lahti torstaina takaisin Kolumbiaan, oi, toivottavasti naemma viela.

hitto miten taalla elaa vaan ihmisia tarkkaillen. tai se millanen olo on riippuu niin ihmisista, aina sita miettii onko toi kiva ja onko toi. ja ihte on yksi niista joita katellaan. tammoset pikkuhostellit (tai on meita joku 70) on pahimpia juorupaikkoja. Grahamin kanssa juttelin yks paiva puolisen tuntia ulkona ja seuraavana paivana kuulin etta tytto jonka kanssa en pahemmin ole jutellut kysyi Annikalta etta onko meilla jotain juttua ko hymyiltiin liikaa ko tultiin poies juttelemasta. ja sama juttu kavi kun Michaelin kanssa pingisroomissa. mietittiin jo ennen ko mentiin nukkumaan, etta miten meian pitas tulla sielta poies, pitasko sita nayttaa surulliselta tai pitkastyneelta, vai hymyilla pikkasen tjtn. hiha. aamulla sitten porukat kyseli, etta no mita tapahtu kun yhtaaikaa nukkumana menitte. hhee!

hymyillaan ihmiset, Satu tykkaa, niiiin tykkaa! paras vuosi elamastani, for sure. ihmiset lahtekaa tekin maailmalle.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.