IRC-Galleria

voiko olla edes hankalampaa!Tiistai 27.02.2007 03:19

18.10 laskeuduin Sydneyyn ja mika paiva nyt on, hitto 27.02. Mita olen nahnyt? Sydneyn, Griffithin ja Milduran. niinpa! mutta tanaan, tana yona Satu lahtee. Voi itku lahden ihan oikeasti. ihan yksin, Melbourneen. Siella naen Samin, mutta jo muutaman pv:n paasta Phillip Islandille pingviineja katsomaan. Sitten Great Ocean Road ja Adeleide. Adeleidesta toivottavasti Michaelin kyytiin ja Perthiin. taikka sitten Adeleidesta takaisin Griffithiin. luultavasti niin.

yksin, koska ihmiset on jumittunut Griffithiin. niin minakin, liian pitkaksi aikaa jain. en oikeasti. ihmisten takia hostellilla ollaan, ei tyon. liian vahan on rahaa saastossa, mutta aina voi tulla takaisin ,D en sita edes tajua miten taa paikka vie mukanaan. ei taalla mitaan tehda, mutta se yhdessaolo. saatana Satu ole jo hiljaa. kuulostat jenssilta. mutta niinpa niin, ollaan pikkuperhe. hhii. ruotsalaispoikien kanssa olis ollut varmasti ihan mahtia matkustaa, itku vain kun lahden eri suuntaan. mira ja pauliina, pitasko meian kuitenki ostaa se auto ja lahta matkaa? tuun sihte perthista takaisin ja sitten mennaan. otetaan ruotsalaiset kiinni ja matkaillaan. hei oikeesti, olisko ees? en ole uskoa, etta kohta en pitkaanpitkaan aikaan nae kallea ja annikaa enaa. niitten kanssa kuitenki viettany niin montamonta hetkea, aihh. hei perkele miks ma ees lahden. vuosi Griffithissa, olis paljon kerrottavaa sihte kotona. Anthony saatana polli mun bussilipun, ehka ma sen tanaan saan takaisin. poika lupas kokkaa mulle, nam.!

toivottavasti samanlaisia ihmisia on muuallakin, ja kauniimmissa paikoissa. mutta ei! tuntuu varmasti oudolta pyoria yksin Melbournessa, kun ei ole enaa viittatoista kaveria ymparilla. ja hirmu hyvia sellaisia! Jensin tapaan kirjotan nyt ihmisia joita jaa ikava, etten vaan sitten unohda nimia. Ilman jarjestysta. ihan hirmu ikava jaa Kallea, Annikaa, Anthonyt, Pauliinaa, Miraa, Rasmusta, Teoa, Matiasta, Brattia, Ryania, Manricoa (miksikohan ;D) ja aasialaisten porukkaa (voi te kaikki yhdessa<3), tietenkin myos Katrinia, Briania, Alessandroa, Andreaa, Oliveria, Andrewta, Evaa, Lauraa, Joieta... hei teita ihmisia on ihan liikaa!

toivottavasti et lukenut tata loppuun asti. taa on nimittain vaan mulle taa teksti.

eilen jo itkettiin. saatana Satu kannattais olla itkematta.
lakkaus.

tapaamisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.