IRC-Galleria

v0iko olla ees suurempi ikava?Perjantai 02.03.2007 04:19

melbourneen eksyttiin ja 2 yota nukuttu. AllNations-hostelli on paskanen ku mika, mutta eikohan siella hyvin selvita. sulaudun hyvin kakkaan. nohyi.

eilen kavin phillip islandilla katsomassa pingviineja. syotin myos kenguruita ja rapsuttelin koalia ja vompatteja. aiii<3 vallabit ja kengurut oli aiiivan ihania, jattikengurut turhankin tuttavallisia. teravat kynnet ai. vitsi pingviineja koskaan ennen nahnyt, oliko edes<3 ekaks niita tuli meresta vaan muutama, sihte kymmenittain. yksin olin tourilla 3 englantilaisen kanssa. normaalisti retki on ylibuukattu, mutta nyt meita oli vaan 4 ja kuski.

eilinen oli hirmu ihananatti paiva, loysin kivoja kauppoja, Melbourne nayttaa kauniilta, ja touri, mutta voiko ees olla suurempi ikava Griffithiin ja ystavien luo. Mira ja Pauliina, ei tommosia ihmisia usein tapaa mita siella on, nauttikaa kovin viimeisista viikoista. voi itku<3

Grififthlove.! (huomenna on tytot lauantai! saatte teha Manricon kanssa kaikkea mita ma en voinu viime vkl:na, koska..) hho. hei kertokaa onko siella uusia kivoja poikia. mut meian poikia ei ketkaan voita<3 aihh.

mutta Satu taitaa jatkaa matkaa, Griffithiin en varmaan enaa palaa, ainakaan nyt vahan ajan sisalla. pakko sita on loytya ihmisia muualtakin, toivottavasti niin. Samin naen tanaan eli en ole ihan yksin ja Adelaidessa muutaman paivan paasta toivottavasti Michaelin. Perthissa Jenna ja Sauli. joo, varmasti tulee hahauskaa. nuita suomalaisia vahaan aikaan oo nahnytkaan. Sauli kerro sitten kaikki Antista ,D

tanaan St Kildan beachille ottaa arskaa ja Luna Parkiin tuhlaa rahaa huvipuistolaitteisiin. hitto mullahan on hame paalla. no, ei voi mittaa. katelkaa alusvaatteita. lol.

yks mies laulo mulle eilen Grease-laulua 'im hopelessly devoted to you'. olin aika otettu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.