IRC-Galleria

tanaan takasin Griffithiin, jippii. yksin on vahan pallia matkustaa, vaikka oon hirmusesti tykannu tasta viikosta taalla, tosin en yksin ole ollutkaan. niinpa, kerrottavaa on.!

olisko ollu toinen ilta ko keskustassa yksin pompin, jossain vaiheessa eksyin hostellille ja kopkop kuullu selan takaa. Griffithkaveri Yaelhan se siina, oli juossu mun perassa muutaman sataa metria Satua huutaen, mutta ma vaan olin jatkanut matkaa kuulematta. voi oliko ees kummaa nahda, kovin on pieni maa. nyt sitten mennaan yhdessa Griffithiin vaikkei se ollut enaa suunnitelmissa. Michael on jo Adelaidesta kaukana, nakisin sen vasta Perthissa, enka taho yksin matkaa, joten Griffithista haen joko ruottalaiset pojat tai Anthonyt matkaseuraks. taikka katellaan sita sihte, mutta muutama viikko toita ja sitte eastcoastille.

no kuitenkin. yaelin kanssa olen sihte Melbournea kiertanyt. mutta ainiin, Great Ocean Road tourilla olin, oliko ees sekin <3 Bell's beach, Apollo Bay, koalat luonnossa, sademetsa (melkeinpa kylla Suomen metsalta naytti), 12 apostoles, London Bridge,.. ja voi luoja sita rantaviivaa. laitan kuvia ko paasen Griffithin kirjastolle. tutustuin slovakialaiseen tyttoon ja espanjalaiseen pariskuntaan. ennen ihmisia noista maista taalla nahnytkaan.

muttei naa ihmistapaamiset tahan viela loppunu! oisko ollu kolmantena paivana Melbournessa, ko tytto kysy hostellissa etta oonko ma Suomesta. oli kuullu, kun joku paiva olin puhunu suomea puhelimessa. ja hitto, Noora tuns Saulin ja ties Jennan. ja viela! tytto oli eilen kirjastossa ja naki ko poika lukee IltaLehtea netissa ja kysy, etta ookko sa suomalainen. no, Matiashan se oli, poika johon tutustuin Griffihtissa. tanaan mennaan sihte yhessa suomalaiset kahville ennen ko lahen takasin. jai.! voi Noora kerto Vanuatusta, tekisko ees vahan mieli lahta. kunnon survivor-seikkailu olis siella, voi vitsi.

melbourne on paljon kivempi kaupunki ko Sydney, ei niin moderni. muutamia aivan unelmakatuja taalta loytynyt, pikkupikku kahviloita ja kauppoja<3 ja St Kilda on kanssa hirmu ihanaa seutua. Melbourneen voisin palata jossain vaiheessa, ehka sitten just ennen Sydneyta. itarannikko onkin nyt seuraavana suunnitelmissa, vaikka se oli tarkotus kiertaa vasta ihan lopussa. Huhtikuun puolvalissa Airlie Beachille, ja sihte matkaan muutaman viikon Lydian kanssa. luultavasti Cairns-Darwin-Kakadu-Perth. oi vitsi tulee parasta. neiti on niin hyvaa seuraa oioi. kovin samanlainen ko Terhi. hii.

palaillaan, nyt tekee mieli kahvia. horp.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.