IRC-Galleria

Griffithista pois lahettiin viikko sitte, Anthonyn kanssa maaranpaana Sydney. Tunti pyorittiin keskustassa, paatettiin menna kaljalle harbouriin ja pum! nahtiin Griffithtuttuja, ranskalaisia ja korealaisia. Hengailtiin ilta ja seuraava, jonka jalkeen paatettiin lahta matkaa yhessa, Blue Mountainseille. Anna (undu) ja James laht Uuteen-Seelantiin tapaa Jamesin porukoita, hui. mutta Suomessa tytto nahdaan taas, ela ees yrita juosta karkuun nii.

seuraava paiva. maanantaiaamuna Yehi sano, ettei jaksa lahta Blue Mountainseille, liian heikko olo, joten matkaporukka vaheni yhella. mukana oli kuitenkin viela Anthony, William, Matthias, Thomas ja Na Young. vani oli vahan turhan pien kuudelle, joten paatettii vuokraa auto kanssa, 3 paivaks. lahettiin. oi road trippailu on ihanaa.

Blue Mountains on ihan unelmapaikka. toista kertaa siella jo olin, mutta nyt isolla porukalla ja me KAVELTIIN. muutama paiva, yhteensa jotain 15 tuntia. voi oliko ees! laittelen kuvia kun ehin, voi vitsi. nukuttiin puskassa; toiset vanissa, toiset teltassa ja TOISET auton penkeilla. ai saakeli oli ihanaa. Anthony laht keskiviikkona palauttaa auton, loput jai viela yoksi. voi vitsi nuotioita, lauluja, kitaroita.. nelja paivaa ilman suihkua, laihuin varmaan 2kg ko kavin suihkussa, pesin paskat poies. mutta hei heti vaikka uudestaan.

eilen palattiin Sydneyyn, Bondi Beachille. voi henkailtiin rannalla koko yo, nam! Tanaan lahetaan Byron Bayhin, ja mukaan otetaan viela englantilainen Rob. vitsi tulee parasta, 3 paivan paasta pitais Byronissa olla, ennen sita ajellaan pari sataa kilsaa paivassa, ja nukutaan rannoilla.

hei Mira ja Pauliina, kuukauden paasta nahdaan. Tully odottaa, mutta kaukana. Pitakaa huolta Teosta, Matiaksesta, Jenssista, Bratista, Brianista ja Jamesista.

hitto kanttis varmaan vaihtaa se paluulippu. nyt olisin 14.4 lahossa kotio, mutta en. pitaakin soittaa Jennalle.

'hei tuolla keittiossa on noita ranskalaispoikia, jotka haluu vaan nussia. nyt tekis vaan mieli nussia ja sihte menna nukkumaan" -Mira
*niinpa, noitten poikien kanssa olen matkaamassa.

ByronByronByronByronByron.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.