IRC-Galleria

matka jatkui Cairnsiin Cairnsiin :)Maanantai 21.05.2007 13:05

oi tykkaan kovasti tastakin kaupungista, kivoin tammonen vahan isompi kaupunki missa oon ollu. mulle ainakin taa on ihan jatti, eksynyt jo monesti. hha. suuntavaisto kuitenkin pelaa aina valilla et se on hyva enka oo kertaakaan kuollu. joo.

tanne tultiin suomiporukalla tullysta, taikka jussi oli ollut taala jo yhen yon ja minna tuli 45 minuuttia myohasempaa ko ma. lahettiin tullya pakoon viikonlopuks, ko paikalliset tytot uhkas teha tuhmia minnalle. pelottavia noi islanderit, niin isoja tyttoja. mutta ne pojat on, no, minna tietaa.

voi oli aivan paras viikonloppu, hirmu hauskaa koko ajan. ja teian takia vaan minna ja jussi. <3 pitiki teia menna niita banaaneja hoitelemaan, hitto soikoon.

perjantaina maistoin ihan pikkasen goonia ja sitten lahti. no, taisin kadota kerran tai pari mutta kotio kuitenkin paasin. jussiki katos jossain vaiheessa eli kaikki oltiin missa sattuu. hui oltiin jossain vaiheessa Aaronin kanssa baarissa mika oli tummia taynna, muutama meita muita sielta loytyi. kuulemma oli kovin rasistinen baari ja sinne Aaron meiat halus. no, suojelihan se meita eika mitaan tapahtunut. kun paastiin takasin hostellille, Jussi oli siela meita odottamassa. oli kiivenny miljoonan metrin korkusen aidan yli, en kylla ymmarra miten mutta hyvin sa osasit! lauantaina kaytii kattoo maailman paras leffa ja illalla otettiin noita kuvia ja videontynka. aika hirvee puhuin vaa kaikkien paalle anteeks, mut oli niin paljo asiaa. reidet jostain syysta oli hirmu kipeet ja muuta. ihmiset varmaa luuli et ollaan kannissa ko naurettiin eniten. ainii kaytiiha me syomassaki seafoodia, jotkut maistu jotkut ei.

mutta ei, tanaan eksyin regional galleriaan. kyllahan ma hirmu kulttuuri-ihmiseks itteni tunsin vaikken paljon maalauksista ymmartanytkaan. yritin kuitenkin katella niita joka suunnasta, niinkuin ne viisaat siella teki. ajattelin myos pitaa paaston tan ja huomisen paivan, muttei siita sitten tullu mitaan ko joskus kolmen aikaan paivalla tuli niin heikko olo, etta alko sumenemaan nako ja pienten huippaushetkien jalkeen olin ihan valkonen. kiiruhdin sitten ostamaan hedelmasalaattia ja tuli hyva olo. mutta hitto ku ei osaa toi paino pysya paikoillaan, joku ihme sita tahtoo koko ajan nostaa. no, Suomessa sitten taas juostaan. ostin tanaan muuten urheilutopin, enaa housut puuttuu sitten voin taallakin. lenkkaritkin jo olis.

voi vitsi tuhlanu kaikki mun rahat taalla tanaan. oottakaas mita kaikkea ma ostin. no, Suskille synttarilahjan, sit kahet fishermanit, laukun, vyon (makso euroissa kolmekymppia, en tieny hintaa mutta on se hieno), topin ja jotain pikkusta. shortsit pitas viela loytaa vaikkei niita Perthissa kuulemma kayteta ko siella on 10 astetta lamminta. jenna oli just kayny ostaa itelleen pipon ja takin. ihan hirveelta kuulostaa, taalla kuitenki 30 astetta joka paiva.

Anthonylle eilen soitin, hyvin pojalla menee Brisbanessa. mekaanikon tyota vielakin tekee ja ansaitsee paljon rahaa, 200 dollaria paivalta. kateellisena sita kuuntelin, itellani rahat kohta loppuu. viimiset suomivarat pitaa kayttaa ko jennan kanssa westia ajellaan. mutta ei se mitaa, Kununurrassa sitten pari kk toita, sitten Kakadu, keskusta ja Byroniin vikoiks viikoiksi.

Tanaan Big Brotherin nomination paiva. hurjaa, oon liian addikti. mutta onneks on kaikki hostellin ihmisetki. pari tuntia aikaa siihen, taidan menna laguunille hengailemaan, jos vaikka Stomp the yard-leffan nakosia poikia loytyisi ;D voi sita leffaa kaikki kattomaan jos ette oo jo ollu. jos ootte menkaa uudestaan niiku ma tein tanaa!

perjantaita hapeillen (:D) ja vaatteiden pesemista odotellen katoan, palailen perthissa.. Satu ei taho Suomeen ei. melkein viisi kuukautta kuitenkin viela.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.