IRC-Galleria

Cairnsissa viela..Keskiviikko 23.05.2007 07:40

haha eilen olin pelaamassa mun addiktipelia ja kukas muukaan siita ohi kavelee ko Matias :D ensimmaista kertaa tavattiin Griffithissa, sitten sattumalta Melbournessa ja nyt taalla. voi hitto oliko hassua, pilas kylla mun pelit ko olin niin tapinoissa, mutta ei se mitaan. kaytiin kaljalla, mutta sitten tuli molemmilla hirmunen vasy. Matias lentaa tanaa Melbourneen, mutta Suomessa tietenki tavataan ;D

ma hirveesti tykkaan noista mun kahesta kamppiksesta, -88 englantilainen ja -89 BRASILIALAINEN. yleensa aina oon nuorin, mutta en nyt. tanaan taas niitten kanssa ulos, viimeisia iltoja kun viedaan. Brasilialainen piirs mulle eilen kartan ja kerto mihin pitaa sit Brasiliassa menna. ja englantilaisella pojalla ei ollu tanaa toita (jipii!) ja ollaan nyt taalla netissa.. kohta mennaan polskuttelemaan laguunille, en kylla tieda miten kehtaan 7kg isommalla mahallani ;D noei, ehkei ne kaikki mahassa oo. tisseissa vaan. niinpa.

eilen nyt mitaan kummallista ehtinyt tekemaan, laguunilla kavin ja soin terveellisesti. ihmekasviksia porkkanaa ja beanseja (iiso rasiallinen) ja sitten 3 mandariinia. vetta join kanssa paljon ja jaateeta. laihtua alan. ja kavelin ihan koko paivan kaupasta toiseen, muttei mitaan tarttunut matkaan. okei join ma yhen jaakahvinkin, mutta jaakahvi onki jaakahvi. kolmas laihuuspaiva meneillaan, hyvin jaksetaan. unohdin ottaa multivitamiinipillerin, voiei. no, ehtiihan sita. eika tehny ees mieli pikaruokaa, se oli sen yhen telkkariohjelman syy.

katoin ma tietenki Big Brotherin, ja viela kaikki extratkin. eli yhteensa jonku 3h ko oli normaalia pidempi lahetys. valissa ehin nahda Matiaksen, aika huvittavaa.

mutta nii, ennen ko taa menee ihan tyhmaks nii ma meen. nahhaan.

aurinkoaurinkokolkytastetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.