IRC-Galleria

Kakadu ja muutTorstai 05.07.2007 11:58

nyt on vissii taas aika kirjottaa..

Broomesta lahettiin Kununurraan toiden perassa, mutta sateiden takia niita olis pitany odottaa muutamia paivia. oli hirvee aamu, vittuiltiin Katrinin kanssa toisille minka ehittiin :D hha. mut paivalla sit naurettiin senki eesta. ho. Lahettiinki Darwiniin, mutta sieltakaan ei niin helposti toita loytynyt, joten paatettiin lahta taas matkaa. ma, katrin, jenna & falk (saksalainen poika). talla kertaa jouduin lainaamaan rahaa, mutta edessa oottaa 2kk tyoskentely, ja taas Tullyssa <3 itku kun mun suomikullat ei ole sia, mutta onneksi ruotsalaisia silti. Kalle ja Annika & muut <3 voi banaanit odottakaas muutama paiva niin tulen!

Darwin oli kiva kaupunki, pikkanen, mutta natti. Sauliin tormattiin kanssa & muutamiin muihin suomalaisiin. meita on joka paikassa. kaytiin Mindi night marketeilla, tuli ihan Byron Bay mieleen<3 ja voooi, baarissa kaytiin kattomassa 2 livelaulajaa ja toinen poika tuijotti koko ajan minuu. olisitte nahny, tytot vieressa oli ihan kateellisia. mutta niille tuli hirmu kiire lahta, joten en paassy pojalle puhumaan. mutta mika aani pojalla, aww.

Kakadu kakadu kakadu <3

oliko ees hyva touri. Andy oli aivan mieleton, meian opas. voisin tan klonkkumiehen kanssa olla bushtuckeri muutaman viikon, oppimisin varmaan hirmusesti.. <3

ensimmaisena paivana kaytiin syottaa suolasen veden krokotiileja, hui. nahtiin jattikin, semmonen 5 metrinen. meilla oli kuskina semmonen tummaihonen miekkonen, joka vittuili meille suomalaisille. ennen ku astuttiin veneeseen, niin ne sano etta VAIN KAKSI SAMAAN AIKAAN LAITURILLA ja kun tuli meian vuoro kaveltiin natisti Jennan kanssa 2 ihmisen perassa ko luultiin kommenttia vitsiksi. saatiin sitten istua marimmilla istuimilla ja muuta, ;D oli muuten natti mies.

maguk pooli oli seuraava kohde, jossa meita patistettiin uimaan. ekana en olis tahtonu, ko putouksella on nahty krokotiileja. mutta opas meni edesta, joten muut seuras perassa. ei kuoltu. illalla soitettiin didgeridoota, ja mieki osasin. ihan oikeesti. en eka, mutku andy sano et hoitele sita niiku munaa. tein ja onnistu. hoho. tahon ostaa oman ennen kotio lahtoa..

2. paivana suurimmaks osaksi kaveltiin&uitiin, kaveltiin&uitiin. ja taas krokotiilivedessa.. hui. ja nahtiin tappavia hamahakkeja vaikka kuinka paljon, jenna sai pienen paniikkikohtauksen. 3. paivana mentiin Yellow Watersille. kaunis paikka kun mika, nahtiin mustia sammakoita & hassuja lintuja. mentiin kanssa kallioille, joissa oli aborginaalien maalauksia. paljon muutakin tehtiin & niin paljon olisi tarinoita kerrottavana, mutta aika taas loppuu..

taisin yhessa valissa vahingossa muurahaisenki syoda.

oi ja meian porukka oli hirmu hyva, Kanada*4, Suomi*2, Saksa*2, Englanti*1

.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.