IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 22.09.2007 03:50

on kyllä hassuu miten sitä ihan muutaman päivän jälkeen on vaikeempi puhua englantia. äskö puhuin yhen saksalaisen kanssa puhelimessa ja säikähin miten joitain sanoja piti ettiä suomen kautta. ja mitä mä oon täällä ollu, 3 päivää.

huomannu jo näiden päivien aikana, et jännä miten ennen Ausseihin menoa riitti, että kavereita näki muutamia kertoja viikossa, joskus enemmä joskus vähemmä. muuten aika kulu kotona köllötellessä. mutta nyt tuntuu ettei se riitä, haluaisin koko ajan ihmisiä ympärilleni. samalla lailla mitä niitä oli Ausseissa. oli niin ihana olla keskellä kaikkea elämää, just ko esim. usein hostellilta ulos mentäessä pääs yleensä heti johki kahvilaan tai baariin.. voi kaikki oli niin helppoa. ja niin rentoa. perkeleen porukat eroomassa, ja muuta osaa ko huutaa. mutta eiköhän ne kohta rauhotu. ihan tosihirveesti tahtoisin nyt löytää sen työn Helsingistä ja löytää kivan kämpän. aiai. tulee olee kyllä parasta.

mitäköhän mokailuja mulle on tuolla kaupungilla tullu.. venaas. nii, no banaanin unohin punnita. hee. tosi hassua ku nyt kaikki asiat hoidetaan suomen kielellä. tuntuu ihan epätodelliselta puhua noille tädille ja sedille. kaikki on niin helppoa, vähän turhankin. englannin kieltä on niiiiiin ikävä! mutta niin tiia, tuo se matt ja sen kaverit tänne pikkasen äkkiä ,D

aa. kait mä muutaman kk täällä Suomessa henkailen ja sitte lähen irkkujen luokke, brittien tai skottien. viä iha päättäny. voi. aivan ihana tottakai suomalaisia kavereita nähdä, mutta kaipaan niin sitä monikansallisuutta. ja vieraiden kielten kuulumisia ympärillä. voi luoja. ikävä. suuuuri. tänää kattelin joitain videoclippejä ja alko itkettää. oli kyllä niin mahtava reissu, en mää sitä osaa nyt ees sanoin kuvailla. ikinä vaihtais tota vuotta. oli onni ihmisten kohtaamisessa. love.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.