IRC-Galleria

haisku

haisku

fiskare från Närpes

tänään sain taas munaaKeskiviikko 21.03.2007 00:28

Aamu alkoi varsojen talutuksella. Heräsin kello 07.32. eli olin jo 2 min myöhässä.Ne oli hävinneet varsojensa kanssa kun saavuin paikalle,no mutta onneks en ollut ainoa.Sitten pääsikin jo SYÖMÄÄN!Ajatella siellä oli taas samaa ku joka ikinen aamu,eli siis sämpylöitä,kohta ei enää jaksa jännittää,että mitäköhän sieltä saa.

Ekalla tunnilla oli Ekaa,eli siis fysiikkaa.En nukkunut.Toisella tunnilla oli sitä Hakalaa eli ruotsia.Se rupes vinkumaan että miksi oon 10 min myöhässä.Meinasin sanoa että''pitäähän sitä nyt syödä'',mutta sitten valehtelin et ruokalan tietokoneen kello on väärässä ajassa.Se ei ehkä uskonu.Koko tunnin odotin ruokailua ja ajattelin,että kohta pääsee syömään.Ajatuksissa liikkui myös se, että mitäköhän siellä on ruokana.Päivällä hain hönö-Valencian ala-pajan luota tarhasta. Oli kiva mutalammikko koko tarha,sinne uppos nillkoja myöten.ja vähän syvemmällekkin.Onneksi verensokeri ei ollut kovin alhaalla,eikä varsa ketuttanut kamalasti,vaikka onkin ihan apina.No ehkä silläkin oli jo nälkä ja sekin halusi päästä syömään!

Ilta-päivällä meillä oli varsanopetusta.Meillä ei ollut kypäröitä,koska meidän turvallisuudesta ei välitetä.Mulla kyllä oli kypärä, mutta nyt on ihan kamalat henkiset traumat sen korvapehmusteläpällisen tähti kypärän jäliltä.Näytin kuulemma spurgulta ja hessu-hopolta.Pilattiin Vahteran kanssa Yrrin varsaa,eli Urrea.Revin sen kieltä ulos sen suusta ja solmutin sen.Harmillista on se, että nyt on taas yksi varsa pilolla meidän jäliltä.Mahtaakohan se enää edes laittaa valjaita päälle?No mutta onneksi kohta päästäisiin syömään!Harmi vaan että kello oli vasta kolme kun päästiin,joten ei päästykkään vielä syömään.Sitten nukahdin.Heräsin siihen, kun tajusin,että nythän pääsee syömään!Hölmö mina,jos olisin aikasemmin herännyt,olisi kerennyt syömään paljon enemmän!Katottiin taas buusteri ja taas pääsin Jamppailemaan.Oli hurjan kiva!!ja hieno!!

Illalla kävin kaupassa kaksi kertaa.Toisen kerran vietiin Helin kanssa pulloja. Syötiin taas suklaamunaa,joka oli aukastu!Niin ja käytiin vielä aikasemmin kattomas Fabua ja Robinettaa.Jämsä karjus et ulos ulos ulos,mutta sillä olikin verensokeri alhaalla.Eikä se oikeesti edes ollut vihanen, koska se nauro.

NIIN JA ONNEA PAULA!!!!sil o synttärit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.