IRC-Galleria

haisku

haisku

fiskare från Närpes
Pörrin klooni oli täällä tänään.Se on saman näkönen ku pörri mut ilkeempi ja luuseri.

Siitä Robin jalasta ei löytyny mitään!Oli siis ihan ok.

Tänään ajattelin vaan syömistä.Eka vamppasi tunnilla taas että tee ny niitä tehtäviä,mut enhän voinu ko oli niin nälkä ja mietin et mitäköhän siel on ruokana?!

Oli taas tylsä päivä ja vhitutti kaikki.Varsinki Hakalan Leena ku se on niin outo.Olin aamulla myöhässä tunnilta n.10 min.Täl kertaa selitin et Roope oli sammuttanut mun herätyskellon...Niin sit olin myöhässä myös varsojen talutuksesta...Korvasin kyl samana päivänä.Marsku & co pisti mut tekemään viikkosiivouksen Pysterin karsinaan.Sen seinät oli ihan vanhan homeisen ruoan peitossa,onkohan sitä ikinä oikeesti edes kunnolla viikkosiivottu?Ei ainakaan pitkään aikaan.Raaputin niitä homeisia pinttyneitä mössöjä melkeen puol tuntia!!Niin ja Valencia-hönön kanssa oli taas hirmuset taistelut!On se vaan niin hauska.

Iltapäivällä oli valjasväkerrystä.Siel oli Pepi ja Pepi oli tosi hauska.Katteli vaan jotain saksalaista heppakuvastoa ja huus hyi helevetti mitä blingbling diskohile suojia sitä nykysin on.Sitä kyllä särki päähän ja sen verensokeri tais olla alhaalla,koska se oli varmaan unohtanut syödä!

Tupakkakopissa oli illalla ilkeetä porukkaa,ja lähin ovet rämisten.

Monta kivaaa kesäkaveriii,tälläistä on ehkä olla nuori,kerrankin unohtaa, kaikki se vakava,mikä on huomenna,ja ***** ikinä.On jo ikävä PMMP popitusta...

Niin ja tehtiin pari tosi ilkeetä jekkua,joista ei voi kertoa täällä...
Älä käytä tätä rättiä tyynyn alla!!!Papiljotti-Jossu muahhhaaa.Koht oon varmaan kuraattorilla koulukiusauksesta.!Kävin siel eilenkin,koska kuraattori oli huolissaan musta ja sääli että joudun elään ja opiskeleen tääl kanalauman keskellä:)

Huomenna kuulemma paistaa aurinko!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.