IRC-Galleria

haisku

haisku

fiskare från Närpes

hengityssuojusLauantai 31.03.2007 11:51

Heräsin aamutalliin kuudeks,siis vitosel.Siel oli myös kaks kaksarii ja Reetta!Sit menin kasin jälkeen aamupalal ja siel oli myös Jorma hihattomassa t-paidassa!Kyllä oli taas mukavaa SYÖDÄ!

Eilen olin oripäivil kattoos vammaeste juttuja.Jotain laatuarvosteltavia tammoja...Se yksi oli siellä myös!Kävin myös pakkamaassa Dennyn kamoja sunnuntaita varten:(Hänel oli taas hurja karvanlähtö.Olis tarvinnut taas Helin harjailemaan:(Ratsastin Fabun maneesissa,hän oli hurjan hieno !Tänään ratsin sen taas, ja sunnuntaina kans.

Haluvan kotiin,oon nyt ollut 5 viikkoa Ypäjällä putkeen.Ihan sairasta.Onneksi sentään on saanut SYÖDÄ!Mut ei se ole ollut kivaa ilman heliä!Heli oli yrittänyt soittaa eilen illal,olin nukkumas,ANTEEKS ANTEEKS!!Onneks se tulee kuiteskii käymään ens viikolla!!Jeeee!!!

AVAJAÌSIIN ON ENÄÄ 70 PÄIVÄÄ!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

Niin ja en mä sitä neloskäytävän kävislistaa oo ulkoo opetellu,vaan kirjotin siis sen unelman nimen siihen ite eilen...HEHE 89

Kattoo ny jos si illal tulee lisää tekstii,kuhan pääsen eka mokaileen.Ja kattokaas kun pitää muistaa SYÖDÄ!!Aamupalastakin on jo 20 minuuttia!Mitäköhän sitä saa muutaman tunnin päästä?!En kestä tätä jännitystä iik.Vois mennä SYÖMÄÄN...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.