IRC-Galleria

2.2Maanantai 12.05.2008 01:45

Sitruunan vuoksi unohdin katsoa päivän sään, sillä päättelin sen tarvitsevan oman kolon. Raahasin roskalavalle heittämäni pöydän takaisin sisälle ja taiteilin siitä omasta mielestäni varsin tyylikkään mökin. Sisustin uuden asumuksen kahdella tyynyllä ja varoitin Sitruunaa moneen otteeseen tekemästä tarpeitaan sisälle, koska nikkaroidessa unohdin tyystin saniteettitilat. Maistelin halpaa viiniä pullon suusta, kun juttelimme kissan kanssa kustin tyhmyydestä ja nauroimme remakasti tulevalle yölle. Olin iloinen omasta hoidokistani, joka itsekin näytti nauttivan täysin siemauksin tarjoamastani seurasta ja pienestä silittelystä. Kerrankin joku ymmärsi kaiken oikein eikä sanonut vastaan tyhmienkään sanojen tupsahdellessa suustani.

Viinipullon lähestyessä loppuaan nauroin ääneen ideointiani kepposesta. Vedellä täytetty pesuvati sopi kokonsa puolesta avonaisen oven yläreunalle kuin naula masokistin silmään. Jekku ei miellyttänyt Sitruunaa, vaan se oikaisi itsensä kissamaisesti ja ryömi uuteen koppiinsa. Kirosin kustin vielä kertaalleen ja tökin tekemääni voodoo-nukkea hammastikulla. Sadetanssin jälkeen saapui nukkumatti sinisellä autollaan.

Aamun olotilasta päätellen nukkumatti ajoi ylitseni ainakin sata kertaa. Päänsärky kuitenkin unohtui, kun huomasin epämääräisen hahmon nukkuvan lattialla itsessäni kiinni. Muodostimme sikiöasennossa ying-yang – merkin. Yö ei näköjään ollutkaan päättynyt hallittuun sammumiseen. Ravistin päätäni muistin virkistämiseksi ja sain kaivettua muutaman muistikuvan ja keskustelun. Tyttö oli kertonut nimekseen Ennin. Tämä hieman yli 20-vuotias naisenalku oli saapuessaan niin huuruissa, ettei yöllä huomannut tulleensa väärään asuntoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.