IRC-Galleria

:DMaanantai 29.06.2009 13:05

Olin laulanu unissani :'D
voi niit raukkoi jotka siihe heräs. :D
Mutmut ..

Nyt ollaa lappeenrannas.
eilen meni vähän yli ja hermot paljo.
Mut joo, kaikkensa kun tekee ihmisen eteen josta välittää, niin luulis et sillon oltais tyytyväisiä. Mutta ei, enpähä enää ikinä ole missään mukana järjestelemässä mitään. Ei tarvii ainaka sit puhuu jälkikätee asioita ...
Huoh. Ehkä tää tästä ohi menee, ittee nyt vaa vituttaa ja oon kyl pettyny siihen, että ei osata arvostaa sitä panosta mitä mäki tohon laitoin.
Ja missä kiitos ?
Ei missään.
Se pieni, mutta melkosen tärkee sana olis ollu poikaa, mutta ei.
Ilmeisesti toinen kaaso ja toinen bestman oli kaiken takana. Mut vitun sama.
En jaksa tapella asiasta.
Sori vaan, jos joku tästä menee loukkaantumaan, mutta nää on mun tuntemukset.
Olis kannattanu miettiä asioita ennen ku alkaa sit puhumaan vielä mun juomisesta. Mäkö olin perseet ? Joo kyllä mä olin, viimeeks vissiin kuukaus sitten. Mutta ei, mä en todellakaan häissä ollu mitenkä täydessä tuubassa. ja juomisenki lopetin samantien kun vitutus iski.
Et jos ottais asioista selvää ennen ku alkaa siitä puhumaa ja sanomaa et vituttaa ku heidi juo. Ja mulle vois tulla siitä itelle suoraan sanomaan jos asiat on niin ja jos olis ollu aihetta. Mutta anteeks nyt että pidin kivaa muitten mukana. En sit pidä ens kerralla, mutta turhaan sit kyselette et miks mä en oo jutussa mukana. Sopiikin miettiä jo sit.
Mut joo-o ... ehkä tää oli tälläkertaa tässä ...
Keskiviikkona sit jatketaanki lappeenrannast matkaa kotio. Saa vihdoin jättää tän kaiken paskan taakse, eikä tarvii miettiä enää yhtää. Eikä laittaa tikkua ristii asioitten suhteen.

Kummipoikaa kyl tulee ikävä, mut no, ei voi mitää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.