IRC-Galleria

LOLMaanantai 26.05.2008 03:11

Maijan luokalla on muutama poika, jotka menestyvät koulussa huonosti. He myöhästyvät usein, heidän silmänsä verestävät, ja käyttäytyvät tavallistakin veltommin. Kerran, kun Maija on välitunnilla, hän näkee nuo pojat nurkan takana tupakalla...vai onko se sittenkään tupakkaa? Se haisee oudon makealle, ja yksi ainoa sätkä kiertää pojalta toiselle. Maija näkee myös kaverinsa Liljan polttamassa poikien kanssa.

Mitä Maija tekee?

Maija menee kysymään mitä he polttavat
Maija kysyy myöhemmin Liljalta asiasta
Maija menee kertomaan terveydenhoitajalle
Maija antaa asian olla



Maija kysyy myöhemmin Liljalta asiasta
Koulun jälkeen Maija menee Liljan luo. Hänen vanhempansa ovat matkoilla. Maija kysyy Liljalta, että mitä kummaa he oikein polttivat. Lilja: "Se on vaan maria. Se on ihan vaaratonta, alkoholi on paljon pahempaa, kato vaikka täältä". Lilja näyttää Maijalle Internet-sivuja, joissa puolustetaan kannabishuumetta.

VAROITUS! Internetissä on paljon väärää huumetietoa! Vanhemmat: lapsia ei saa päästää lukemaan Internetiä ilman valvontaa! Oikeaa huumetietoa löytyy esimerkiksi Irti Huumeista RY:n sivuilta!

Maija on vakuuttunut. "Tämähän on paljon terveellisempää kuin alkoholi! Miksi tämän miedon huumeen pitää olla laitonta?" (HUOM: Ei ole olemassa mietoja huumeita! On vain vaarallisia ja erittäin vaarallisia huumeita!)

Maija ja Lilja polttavat kannabista. Huumepilvessä synnillinen himo herää...he makaavat yhdessä ja syyllistyvät homoseksualismin hirveään syntiin! Kotimatkalla Maijan kannabissumuisiin aivoihin iskee syyllisyys teosta. Hirveä syyllisyydentunne kiduttaa Maijaa niin, että hän juoksee pakoon kuviteltuja takaa-ajajia. (HUOM: Maija on kannabispsykoosissa!)

Maija juoksee lähimmän kerrostalon ovesta sisään ja raput ylös. Ylimmän kerroksen porrastasanteella hän istuu lepäämään. Sitten hän kuulee askeleita. Oikeasti sieltä on tulossa talonmies, mutta Maijan psykoosin kurimuksessa oleva mieli tulkitsee sen piruksi, joka on tulossa hakemaan häntä. Maija ryntää lähimmälle ovelle. Epäonneksi se on jätetty lukitsematta - se nimittäin johtaa katolle.

Maija pakenee psykoosissa, ja putoaa katolta alas. Hän vammautuu erittäin vakavasti ja joutuu koomaan. Maija elää vielä viikon hirvittävissä tuskissa, joita kukaan muu ei edes huomaa koska hän ei pysty niitä ilmaisemaan. Maija kuolee synneissään ja kauhistuttavan kivuliaasti, ja palaa helvetin liekeissä iankaikkisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.