IRC-Galleria

Maija viettää kesän Suomessa hiekkarannalla
Maija käy ostoksilla ja valitsee parit niukat, seksikkäät bikinit. Kesä on harvinaisen aurinkoinen ja lämmin, ja Maija pystyykin viettämään runsaasti aikaa rannalla. Kylläpäs siellä onkin salskeita, ruskettuneita, ja komeita miehiä!

Maijan kanssa käy moni nuori mies juttelemassa. Hieroopa muutama heistä aurinkoöljyäkin Maijan selkään.

Muutaman päivän jälkeen puolialastomien vartaloiden katselu herättää Maijassa synnillisiä ajatuksia. Piru menee Maijaan, ja hän alkaa himoita esiaviollista seksiä. Maija siirtyy lähelle tuttuja poikia, ja ottaa bikinien yläosankin pois. Hän valitsee ei vain yhden, vaan peräti kolme poikaa ja kuiskaa näille haluavansa heidät kaikki yhtäaikaa.

Samana iltana Maijan asunnolla alkaakin rietas, hirveän syntinen esiaviollinen ja perverssi seksielämä. Maija viettää lomaviikkonsa vaihtaen "joukkuettaan" useita kertoja. Saatana itse hekumoi jokaisena kuumana yönä Maijan asunnolla!

Kaksi kuukautta syntisen loman jälkeen Jumalan kosto iskee. Työpaikkalääkärin luona lääkäri huomaa Maijan selässä tumman kasvaimen. Se on ihosyöpää, vakavaa lajia. Maija joutuu solumyrkkyhoitoon. Jokainen päivä on täynnä kärsimystä ja hirvittävää pahoinvointia. Kuukausien kärsimyksen jälkeen Maija jo luulee voittaneensa, mutta syöpä onkin ehtinyt lähettää useita etäispesäkkeitä.

Puolen vuoden päästä Maija kuolee tuskallisesti syöpään. Hän palaa kauheiden kuolemansyntiensä takia iankaikkisesti helvetin tulessa.

Muista Sinäkin, että vähissä vaatteissa esiintyminen sekä aurinkorannoilla käyminen on syntiä, ja saattaa herättää synnillisiä ajatuksia! Jos Sinun on pakko olla ulkona auringossa, muista suojautua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.