IRC-Galleria

Korvissa. Vettä.Torstai 26.11.2009 18:27

Uhhuh. Olin tänään "reipas" ja menin korvaamaan poissaoloja uimahalliin. Pääsin jo öö ruokailun jälkeen niin oli ainakin aikaa. Hmm. Ihan mukavaahan se oli. Uin sentään sen 1000 metriä ^^;
On tosi yleistä mulla, että avaimet tippuu jalasta, ja varsinkin kun oon siellä 4m päässä. Hoh. Noo sukelsin niitä sitten hakemaan ja kappas, siinä oli jonkun uimalasit lähellä. Siinä viereisellä radalla oli jotain koululaisia niin ne oli varmaan niiden. Kun tulin pintaan lasit kädessä ne pojat vaan avoimesti tuijotti mua uskomatta yhtään mitä olin äsken tehnyt. No höh. Ei kyseinen punapää sitten kiittänyt kun sai lasinsa takaisin.

Huomenna alkaa viikonloppu ja pääsen syömään tota suklaata joka on koko viikon odottanut tuolla laatikossa. Mukavaa. Mun karkinhimo alkaa pikkuhiljaa vähetä, mutta ei se silti oo poissa. Välillä mulla tulee sellasia ihme kohtauskia että on vaan PAKKO saada jotain sokeria. Mutta eilen ainakin jatkoin huoneesta toiseen ravaamista ja sitten se himo vaan meni ohi. Se tuntu kyllä kamalalta kun tiesin, että sitä suklaata on, mutta en syönyt. Ghh.

En siis todellakaan laihduta, koska herkut ei vaikuta mun painoon mitenkään. Koitan vaan vähentää sitä hirveetä mässäilyä, joten syön niitä vain viikonloppuisin. Siitä mistä vkl alkaa en oikein tiedä, yleensä perjantaina koulun jälkeen. Kyllä siis vielä pystyn syömään levyn humps vaan, mutta käytän melkein kaiken rahani herkkuihin, ja muutenkin, eihän niitä oo hyvä kokoaikaa syödä.

Yäk haisen vieläkin kloorivedelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.