IRC-Galleria

Ghh.Maanantai 07.12.2009 16:09

Vau. Sanonpa vaan vau.
Mä en oo koskaan ollut mikään saunaihminen, koska rupee huimaan kauheen nopeesti eikä se sitten oo mukavaa kun sattuu ja maailma pyörii. Hmm.
Mutta eilen äidin ystävä kutsu mutkin saunomaan johki mettään. Olin ihan iloinen kun mutkin kutsuttiin, joten liityin äidin, äidin kaverin rouvan V:n, rouvan pojan ja kahden ranskalaisvaihto-oppilaan seuraan.

Mökki oli pieni jossain Lempäälän ja Pirkkalan välissä. Ei sähköä. Kynttilöitä, kakkua, takka ja hyvää seuraa. Sauna oli tosi ihana. Täytyy sanoo etten oo koskaan ollut yhtä hyvässä saunassa pienen ikäni aikana!
Ketään ei kiinnosta millanen se oli, mutta riittää kun sanon, että se oli hyvä. Hah.

Ja illan lopuksi ajettiin hirveetä vauhtia keskustaan kattomaan ilotulituksia. Tuntu typerältä kun ei ollut edes kylmä. Siellä ksokenrannassa oli aivan mielettömästi porukkaa. Musta jotenkin tuntu mukavalta, että kerrankin tehdään jotain yhdessä. Vaikka ei kestään tunnu siltä, musta ainakin tuntu.
Pienenä pelkäsin kauheesti ilotulituksia koska ne pamahti sillai liian lujaa, että se tuntuu rintakehässä. Inhottavaa.
Ja ne tulitteet kasvaa joka vuosi. Hoh hoh.

Koko viikonlopun vaihtari valvoi niin mun ja äidinkin piti valvoo ja se oli ihan hirveetä herätä tänään puol seittemältä. Jotain niin kamalaa. Jos mulla olis ollut krapula, se olis varmaan tuntunut just tolta. Voi yäk.

Vajaa puolet oppilaista paikalla. uhhuh. tuli heti aamusta kuulutus siitä, kuinka meidän koululla on TÄNÄÄN rokotuksia. Aha.
Äiti ja Laura oli kyllä tavallaan taivutellu mut ottamaan sen, mutta toisaaöta mua itteeni vähän epäillytti. Nooh, ei kai siitä kauheesti sillai haittaakaan voi olla, joten kävin ottamassa.

Mä niin inhoon rokotuksia, koska sen tuntee sen mönjän kuinka se menee tuolla kädessä ylös hartiaa ja jää völlymään lapaluun ja keuhkojen väliin. Mun koko vasen käsi tuntuu sellaselta painavalta ja aralta. Ei oo mitenkään paha olo, mutta ne pidä siitä miltä tää käsi tuntuu. En tahtois käyttää sitä ollenkaan. Kipu tai tavallaan painava olo lisääntyy kokoajan ja nyt se on levinnyt vatsapuolellekkin.
En valita, kerron vaan.

Tässä haluaisin mennä viikon ainoilla hyppytunneilla piirtämään piirtopöydällä, mutta se ainoo kone missä ne toimii on varattu vaan siks, että se poika voi pelata sitä farmi peliä facebookissa. No kiitti ihan hitosti!

Tästä tulee pitkä viikko.
Satu tuu jo takass!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.